Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Stabila FLS-90

Zobraziť katalóg
Stabila FLS-90
Krížový laser na podlahárske práce, samonivelačný, dosah až 15 m, presnosť: +/- 0,3 mm/m, napájanie 3x AAA, púzdro, cieľový terčík
Kód:  STI002k Produktové číslo:  18574 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stabila FLS-90

Zvlášť pri pokladaní podlahy na nerovnom povrchu sa vám bude hodiť samonivelačný krížový laser Stabila FLS-90, ktorý je určený pre profesionálov. Presný uhol na podlahe uvidíte vďaka lúčom až do vzdialenosti 15 metrov.

Pre prípad nerovností je lúč vedený 60 mm nad podlahou. Odnímateľný diel vám zabezpečí presnú polohu základne lasera. Presnosť lasera dosahuje až +/- 3 mm/m. Napájanie je riešené na tri AAA batérie, ktoré vydržia asi 30 hodín prevádzky. Súčasťou balenia je aj praktické púzdro a cieľový terčík.

Hlavné prednosti

  • Určený na profesionálne použitie
  • Vynikajúca viditeľnosť lúča až na 15 metrov
  • Môžete s ním pracovať aj v rohoch
  • Na batériách vydrží až 30 hodín
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

otazka je : ci je mozne k laseru STABILA FLS-90, prikupit aj okuliare na sledovanie laserovej linie za denneho svetla ... ? v serioznom baliku byvaju taketo okuliare sucastou balika ... ak nie potom ci je mozne ich kupit u vas oddelene ? dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k Stabila FLS-90
Príslušenstvo pre Stabila FLS-90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stabila FLS-90.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií