AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Steven Raichlen’s Best of Barbecue Grilovacie kliešte s uzáverom

Zobraziť katalóg
Steven Raichlen’s Best of Barbecue Grilovacie kliešte s uzáverom
– pevná konštrukcia, vďaka ktorej sa pri uchopení objemnejších surovín nijako neohnú ani neprehnú, materiál nerez a drevo pakkawood, nemožno umývať v umývačke
Kód:  SRBBK134 Produktové číslo:  SR8113

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Steven Raichlen’s Best of Barbecue Grilovacie kliešte s uzáverom Predaj skončil

Steven Raichlen’s Best of Barbecue Grilovacie kliešte s uzáverom

Grilovacie kliešte Steven Raichlen’s Best of Barbecue sú nenahraditeľnou pomôckou pri každom grilovaní. S ich pomocou budete môcť ľahko pridávať na gril všetky špeciality a rovnako ich aj obracať. Robustné ramená klieští sú vyrobené z valcovanej nehrdzavejúcej ocele, vďaka ktorej sa neohnú ani pri uchopení objemnejších surovín. Kliešte sú doplnené rukoväťou z dreva pakkawood, ktorá zaistí ich komfortné používanie. Vďaka dĺžke 50 cm si budete môcť udržiavať dostatočnú vzdialenosť od grilu a pritom pochúťky na ňom pohodlne otáčať. Kliešte sú tiež vybavené blokovacím mechanizmom a praktickým očkom na zavesenie. Grilovacie kliešte Steven Raichlen 's Best of Barbecue by jednoducho nemali chýbať vo vašej grilovacej výbave.

Kľúčové vlastnosti grilovacích klieští s uzáverom Steven Raichlen’s Best of Barbecue

  • Praktické grilovacie kliešte
  • Robustné ramená grilovacích klieští s uzáverom Steven Raichlen’s Best of Barbecue vyrobené z valcovanej nehrdzavejúcej ocele
  • Rukoväť z dreva pakkawood na komfortné používanie
  • Kliešte Steven Raichlen’s s blokovacím mechanizmom
  • Praktické očko na zavesenie
  • Farebné vyhotovenie grilovacích klieští: čierno-antikorové

Dĺžka:
50 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Steven Raichlen’s Best of Barbecue Grilovací kleště s uzávěrem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Steven Raichlen's Best of Barbecue grill fogó.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií