AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Stiga Combi 40 AE

Zobraziť katalóg
Stiga Combi 40 AE
Aku kosačka - akumulátorová, Li-ion 5Ah, 48V, záber 38cm, centrálne nastavenie výšky kosenia (25-75mm), počet výšok kosenia 6, objem koša 40l s priehľadom, mulčovanie (vložka súčasťou balenia), čistiaca lopatka, nabíjačka súčasťou balenia
Kód:  STG002 Produktové číslo:  294385068/S15

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Combi 40 AE

Len si to predstavte - vložíte batériu a už iba sekáte. Žiadny benzín či neustále zamotávajúci sa kábel pod nohami. Presne taký komfort vám ponúka akumulátorová kosačka COMBI 40 AE značky STIGA, ktorá je vybavená špičkovými funkciami a pýši sa špičkovou kvalitou. Medzi hlavné prednosti patria predovšetkým komfortné rukoväte, centrálne nastavenie výšky v šiestich pozíciách alebo zberný kôš, ktorého objem 40 litrov je zárukou, že ho nebudete musieť každú chvíľu vysypávať. Táto kosačka je vhodná pre malé až stredné záhrady s rozlohou okolo 900 m2.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre 900m2 záhrady
  • Akumulátorová prevádzka
  • 48V technológia s 5Ah Li-ion batériou
  • Dodávané vrátane nabíjačky
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia
  • Zberný kôš 40 l
  • Veľké zadné kolesá - 250 mm
  • Mulčovacia vložka a čistiaca lopatka sú súčasťou

Inteligentné funkcie

COMBI 40 AE disponuje funkciou 3 v 1 - posekanú trávu môžete podľa potreby zbierať do koša, alebo vyhadzovať zadným vyhadzovaním alebo mulčovať, čím trávnik pohnojíte a podporíte jeho rast. Výšku kosenia nastavíte centrálne v rozmedzí 25 až 75 mm - jedná sa o rýchle a veľmi obľúbené riešenie. Príjemnou funkciou je aj elektronické riadenie otáčok pomocou inteligentného systému, ktoré umožňuje prístroju nastaviť ideálnu rýchlosť otáčok v závislosti na dĺžke či hustote trávnika. Vďaka tomu je možné optimalizovať výkon pre perfektné pokosenie a výdrž batérie. 

Vysoký komfort a jednoduché skladovanie

Duálny spínač na riadidlách vám dovoľuje používať kosačku oboma rukami. Okrem toho riadidlá disponujú Softgrip povrchom, čo je špeciálna guma, ktorá absorbuje časť vibrácií a robí sekanie pohodlnejšie. Iste oceníte aj sklopnú rukoväť, čo je užitočná vec napr. pri skladovaní, ak teda máte malé priestory na skladovanie, je toto riešenie pre vás ideálne. Rýchloupínací systém dovoľuje nastaviť ideálnu výšku rukoväte. Samozrejmosťou sú veľké zadné kolesá uľahčujúce prejazd po nerovnom teréne. Vďaka indikátoru naplnenie koša už nebudete musieť každú chvíľu kontrolovať, či je čas vysypať kôš.

Doplňujúce informácie:

Motor:
Typ: jednosmerný
Zdroj: 48 V, 5 Ah

Kosenie:
Šírka kosenia: 38 cm
Nastavenie výšky kosenia: centrálne
Výška kosenia: 25 až 75 mm
Počet výšok kosenia: 6

Hmotnosť:
18 kg

Materiál šasi:
Polypropylén

Kolieska:
150 mm a 250 mm

 
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stiga Combi 40 AE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Combi 40 AE.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií