Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Stiga Combi 40 E

Zobraziť katalóg
Stiga Combi 40 E
4,0 1 hodnotení
Elektrická kosačka – elektrická, 1600W, 230V, záber 38cm, nastaviteľná výška kosenia v 6 stupňoch 25-75mm, objem zberného koša 40l, kosenie, zbieranie, mulčovanie, výškovo nastaviteľné sklopné držadlo, prepravné madlo, hmotnosť 16kg
Kód:  STG001c Produktové číslo:  294380068/S14 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Combi 40 E

Výkonná elektrická kosačka s funkciou mulčovania sa skrýva pod označením Combi 40 E. Táto kosačka značky STIGA je vybavená elektrickým motorom s výkonom 1600 W, vďaka ktorému okrem iného šetrí životné prostredie, navyše sa pýši tichým chodom. Jej pracovný záber je 38 cm a výšku kosenia je možné centrálne nastaviť - ľahko pomocou jednej páčky. Výšku možno nastaviť na šesť pozícií a v rozmedzí 25 – 75 mm. Vďaka tomu si ľahko poradí so stredne veľkými záhradami s rozlohou až 900 m2.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre záhrady do 900 m2
  • Šírka záberu 38 cm
  • Centrálne nastavenie výšky (25 - 75 mm)
  • 40 litrový zberný kôš
  • Mulčovacia vložka súčasťou balenia
  • Sklopná a výškovo nastaviteľná rukoväť
  • Plastové šasi
  • Softgrip rukoväť - mäkčený povrch tlmiaci vibrácie

Funkcia 3 v 1

Na výber budete mať hneď tri možnosti, ako naložíte s pokosenou trávou - možno ju zbierať do zberného koša, mulčovať alebo vyhadzovať zadným vyhadzovaním. Veľmi obľúbenou funkciou je mulčovanie. Tráva sa nezbiera do koša, ale recykluje sa späť do trávnika, kde pôsobí ako prírodné hnojivo. Zberný kôš pojme až 40 litrov pokosenej trávy, veko je priehľadné aby ste ho nemuseli neustále odklápať a pomocou neho zistíte, ako veľmi je kôš naplnený. 

Rukoväť možno výškovo nastaviť alebo úplne sklopiť, čo oceníte najmä pri skladovaní v menších priestoroch. Duálny spínač na riadidlách vám dovoľuje používať kosačku oboma rukami. Okrem toho riadidlá disponujú Softgrip povrchom, čo je špeciálna guma, ktorá absorbuje časť vibrácií a robí sekanie pohodlnejšie. Veľké zadné kolesá zaručia, že prejazd po nerovnom teréne nebude pre kosačku žiadny problém. 

 
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stiga Combi 40 E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Combi 40 E.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií