AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Stiga Turbo 48 SH

Zobraziť katalóg
Stiga Turbo 48 SH
Benzínová kosačka benzínová s pojazdom, Honda, výkon 5.5HP, záber 48cm, centrálne nastavenie výšky kosenia (25-90mm), počet výšok kosenia 6, objem koša 70l, indikátor naplnenia koša, mulčovanie, sklopná výškovo nastaviteľná rukoväť, zadné vyhadzovanie
Kód:  STG003j Produktové číslo:  299486038/S14

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Turbo 48 SH

Špičkový model benzínovej kosačky sa skrýva pod označením Turbo 48 S H. Táto kosačka značky STIGA ponúka všetko, čo budete potrebovať na údržbu svojho trávnika. Záber kosenia 48 cm, zberný kôš s objemom 70 litrov a veľa funkcií zaručujú, že si hravo poradí so záhradami s rozlohou až 1 600 m2. Okrem toho disponuje veľkými zadnými kolesami pre jednoduchšie prekonanie nerovností a výkonným motorom značky Honda. 

Kľúčové vlastnosti

  • Benzínový motor Hondsa s výkonom 5,5 HP
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia 25 – 90 mm
  • 70 litrový zberný kôš
  • Sklopná a výškovo nastaviteľná rukoväť
  • Funkcia 3 v 1
  • Kolieska s dvojitými guličkovými ložiskami
  • Veľké zadné kolesá
  • Šasi z pozinkovanej ocele

Všestranná kosačka 3 v 1

Pri kosení si môžete vybrať z troch spôsobov ,ako s pokosenou trávou naložíte – možno ju zhromažďovať v zberacom koši, mulčovať alebo vyhadzovať zadným výhadzom. Najmä funkcia mulčovania je veľmi obľúbená, pretože pokosená tráva sa recykluje späť do trávnika a pôsobí ako prírodné hnojivo. Zberací kôš s objemom 70 litrov pojme naozaj veľa trávy a zaisťuje, že ho nebudete musieť každú chvíľu vysypávať. Príjemnou funkciou je indikátor plnosti koša. Výšku kosenia nastavíte centrálne pomocou jednej páčky v rozmedzí 25 – 90 mm a šiestich stupňoch.

Maximálna prispôsobiteľnosť

STIGA Turbo 48 SH disponuje tiež pojazdom. Pomocou rýchloupínacieho systému ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu výšku madiel v niekoľkých uhloch alebo ich úplne zložíte, čím ušetríte miesto pri skladovaní. Ergonomicky tvarovaná rukoväť so špeciálnou gumou SoftGrip čiastočne absorbuje vibrácie a zvyšuje komfort pri kosení.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stiga Turbo 48 SH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Turbo 48 S H.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií