Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Stiga Turbo 53 SEVQ B

Zobraziť katalóg
Stiga Turbo 53 SEVQ B
Elektrická kosačka benzínová s pojazdom, 6HP, pracovný záber 53cm, nastaviteľná výška kosenia v 6 stupňoch 25-90mm, objem zberného koša 70l s ukazovateľom stavu naplnenia, kosenie, zbieranie, mulčovanie, vyhadzovanie dozadu a do strany, výškovo nastaviteľná sklopná rukoväť, elektrický štartér, hmotnosť 47kg
Kód:  STG003l Produktové číslo:  299537528/S15 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Turbo 53 SEVQ B

Špičkový model benzínovej kosačky sa skrýva pod označením Turbo 53 SEVQ B. Táto kosačka značky STIGA ponúka všetko, čo budete potrebovať na údržbu svojho trávniku. Záber kosenia 53 cm, zberný kôš s objemom 70 litrov a veľa funkcií zaručujú, že si hravo poradí so záhradami s rozlohou až 2 300 m2. Okrem toho disponuje veľkými zadnými kolesami pre jednoduchšie prekonanie nerovností a výkonným motorom značky Briggs & Stratton. 

Kľúčové vlastnosti

  • Benzínový motor Briggs & Stratton s výkonom 6 HP
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia 30 – 80 mm
  • 70 litrový zberný kôš
  • Štartovanie tlačidlom INSTART
  • Sklopná a výškovo nastaviteľná rukoväť
  • Funkcia 4 v 1
  • Štyri rýchlosti jazdy
  • Kolieska s dvojitými guličkovými ložiskami
  • Veľké zadné kolesá
  • Šasi z pozinkovanej ocele

Všestranná kosačka 4 v 1

Pri kosení si môžete vybrať zo štyroch spôsobov, ako s pokosenou trávou naložíte – možno ju zhromažďovať v zberacom koši, mulčovať alebo vyhadzovať zadným a bočným výhadzom. Najmä funkcia mulčovanie je veľmi obľúbená, pretože pokosená tráva sa recykluje späť do trávnika a pôsobí ako prírodné hnojivo. Zberací kôš s objemom 70 litrov pojme naozaj veľa trávy a zaisťuje, že ho nebudete musieť každú chvíľu vysypávať. Príjemnou funkciou je indikátor plnosti koša. Výšku kosenia nastavíte centrálne pomocou jednej páčky v rozmedzí 30 – 80 mm a šiestich stupňoch.

Štartovanie bez námahy

Kosačka je tiež vybavená elektrickým štartérom. Tento spôsob umožňuje štartovanie kosačky pomocou stlačenia tlačidla, čo nevyžaduje žiadnu námahu. Aby ste mohli kosačku naštartovať, je nutné mať zastrčený bezpečnostný kľúč. Jednoduché štartovanie si veľmi rýchlo obľúbite. Pojazd ponúka  štyri rýchlosti a je teda na každom používateľovi, akú rýchlosť si zvolí.

Pomocou rýchloupínacieho systému ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu výšku madiel v niekoľkých uhloch alebo ju úplne zložíte, čím ušetríte miesto pri skladovaní. Ergonomicky tvarovaná rukoväť so špeciálnou gumou SoftGrip čiastočne absorbuje vibrácie a zvyšuje komfort pri kosení.

 
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den koupil jsem tuto sekačku a po rozbalení a přečtení návodu jsem zjistil že mám nabít baterku. V balení ovšem není nabíječka... Je to standart nebo chyba balení? Děkuji

Diskusia a poradňa k Stiga Turbo 53 SEVQ B
Príslušenstvo pre Stiga Turbo 53 SEVQ B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Turbo 53 SEVQ B.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií