Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Stiga Turbo Power 50 S

Zobraziť katalóg
Stiga Turbo Power 50 S
4,0 1 hodnotení
Benzínová kosačka benzínová s pojazdom, Briggs & Stratton, výkon 5,5 HP, záber 50 cm, centrálne nastavenie výšky kosenia (30 - 80 mm), počet výšok kosenia 6, objem koša 70 l, indikátor naplnenia koša, mulčovanie, sklopná výškovo nastaviteľná rukoväť, zadné vyhadzovanie, vyhadzovanie do boku
Kód:  STG003g Produktové číslo:  295506028/S16 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stiga Turbo Power 50 S

Výkonná benzínová kosačka s pojazdom či odolným oceľovým podvozkom sa skrýva pod označením Turbo Power 50 S. Táto kosačka značky STIGA je vybavená benzínovým motorom Briggs & Stratton s výkonom 5,5 HP. Motory tejto značky sú navyše používané pri záhradných kosačkách a to najmä kvôli ich vysokej spoľahlivosti. Jej pracovný záber je 50 cm a výšku kosenia je možné centrálne nastaviť - ľahko pomocou jednej páčky. Výšku môžete nastaviť v šiestich pozíciáchch a v rozmedzí 30 – 80 mm. Aj vďaka tomu si ľahko poradí s veľkými záhradami s rozlohou až 1600 m2.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pro veľké zahrady až 1600 m2
  • Šírka záberu 50 cm
  • S pojazdom
  • Centrálne nastavenie výšky (30 - 80 mm)
  • 70 litrový zberný kôš
  • Mulčovacia vložka súčasťou balenia
  • Sklopná a výškovo nastaviteľná rukoväť
  • Šasi z hliníkovej zliatiny
  • Kolesá s dvojitými guličkovými ložiskami

Funkcia 3 v 1

Na výber budete mať hneď tri možnosti, ako naložíte s pokosenou trávou - možno ju zbierať do zberného koša, mulčovať alebo vyhadzovať zadným vyhadzovaním. Veľmi obľúbenou funkciou je mulčovanie. Tráva sa nezbiera do koša, ale recykluje sa späť do trávnika, kde pôsobí ako prírodné hnojivo. Zberný kôš pojme až 70 litrov pokosenej trávy a aby ste nemuseli neustále odklápať veko, je vybavený praktickým priehľadom, pomocou ktorého zistíte, ako veľmi je kôš naplnený.  

Maximálny komfort

Riadidlá disponujú Softgrip povrchom, čo je špeciálna guma, ktorá absorbuje časť vibrácií a robí tak sekanie pohodlnejším. Iste oceníte tiež výškovo nastaviteľnú a sklopnú rukoväť, čo je užitočná vec napr. pri skladovaní, ak teda máte malé priestory na skladovanie, je toto riešenie pre vás ideálne. Veľké kolesá zaručia že prejazd po nerovnom teréne nebude pre kosačku  problémom. 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stiga Turbo Power 50 S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stiga Turbo Power 50 S.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií