Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

VeGA 465 SDX

Zobraziť katalóg
VeGA 465 SDX
Benzínová kosačka rotačný, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 2.95 kW, objem motora 139 cm3, záber 460 mm, objem zberného koša 60 l, centrálne nastavenie výšky kosenia a guľôčkové ložiská
Kód:  VGA010a Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  01465SDX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VeGA 465 SDX

S blížiacim sa letom väčšina z nás rieši problém, kto bude kosiť trávu, tento problém je vo väčšine rodín prehadzovaný z jednej osoby na druhú a nikomu sa do tejto rehole veľmi nechce. Týmto dohadom je však koniec, tohtoročná novinka od značky VeGa sa stane platným pomocníkom s vašimi záhradnými prácami. S jej pomocou už nebude práca na záhrade ťažkou drinou, ale príjemne stráveným časom, a naozaj kvalitne posekaný trávnik vám bude závidieť nejeden sused.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľná výška sekania od 2,5 do 8 cm
  • Šírka kosenia 46 cm
  • Šesť užitočných technológií
  • Výkonný motor
  • Rýchlosť pojazdu až 4 km/h
  • Ideálne na stredne veľké trávniky

Šesť pomocníkov v jednom

Menší braček zo stajne VeGa nezaostáva za svojimi väčšími kolegami, 4-taktová kosačka VeGA 465 SDX s pojazdom nie je naozaj určená iba na kosenie. Pokosená tráva môže byť buď zbieraná do koša s objemom 60 litrov a indikátorom naplnenia. V prípade, že chcete trávu užiť inak než iba ako náplň vašej popolnice, zariadenie je schopné vyhadzovať trávu zadným výstupom. Variabilné nastavenie môžete využiť aj pri pojazde, ktorý dokáže ísť vďaka silnému motoru rýchlosťou až 4 km/h.


Ťahací štartér určite nebude chybou na kráse, ba naopak. Veľké zadné kolesá zaisťujú, že váš čerstvo pokosený trávnik nebude zničený nešetrným sekaním ďalších plôch. Ergonomicky tvarované držadlo kosačky zaistí, že vás nebudú bolieť ruky ani po niekoľkohodinovej práci. Centrálne nastavenie výšky od 2,5 do 8 centimetrov je samozrejmosťou. Šírka kosenia je 46 centimetrov, to radí toto zariadenie medzi dravce na stredne veľkých plochách. Vďaka tomuto prístroju sa stane sekanie ozajstnou zábavou, a činnosťou, ktorú budete robiť s radosťou.


Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon
Benzínový Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
32 kg Hotovo!
Záber
460 mm Hotovo!
Objem koša
60 l Hotovo!
Materiál koša
Textil Hotovo!
Materiál šasi
Kov Hotovo!
Minimálna výška kosenia
25 mm Hotovo!
Maximálna výška kosenia
80 mm Hotovo!

Pojazd

Pojazd
S pojazdom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VeGA 465 SDX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VeGA 465 SDX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VeGA 465 SDX.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií