AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Wagner bezvzduchový postrekovač Plus

Zobraziť katalóg
Wagner bezvzduchový postrekovač Plus
Striekacia pištoľ vysokotlakový bezvzduchový systém s výkonom 625 W, napätie: 230-240 V, 50 Hz, maximálny tlak: 193 bar, prietok pri 140 bar (0 bar) 0,9 l / min (1,6 l / min) maximálna hladina hluku: 81 dBA, L, kruhová dýza s rýchlou čistiacou funkciou: 409 + 515, hmotnosť 10,5 kg
Kód:  WAG010i Produktové číslo:  2350290 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wagner bezvzduchový postrekovač Plus Predaj skončil

Wagner bezvzduchový postrekovač Plus

Spray Gun Wagner Airless Sprayer Plus je spoľahlivý pomocník určený pre stredne až veľmi náročné projekty. Najväčšou výhodou striekacieho pištole je jeho účinnosť . Celková spotreba farieb je výrazne nižšia ako bežná farba. Šetrí veľa času a práce. Výhodne ho použijete pri nanášaní vrchných náterov na drevené a kovové materiály alebo bytové interiéry. Používa sa aj na lakovanie, zasklievanie alebo na aplikáciu disperzných alebo latexových farieb určených pre interiéry.

Kľúčové vlastnosti

  • Na farby, laky a laky
  • Vhodný pre vodu a rozpúšťadlo pre riediteľné materiály
  • Okrúhla tryska a samočistiaca funkcia
  • Vysoký tlak a prietok
  • Hromadný kontajner

Prečo si to vyberiete?

Wagner Airless Sprayer Plus je zbraň určená na použitie v hobby. Vďaka vysokému tlaku sprejov, elektrickému prúdu a prietoku tekutín je pripravený na nepretržitú prácu. Na tento účel je vyrobený z robustného materiálu s praktickou rukoväťou pre jednoduché prenášanie a ľahké nakladanie a vykladanie do / z auta. Pištoľ pracuje pri maximálnom tlaku 193 barov a dodáva prietok až do 1,6 l / min. Tiež oceníte veľký 7,6-litrový zásobník.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wagner bezvzduchový postrekovač Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wagner Airless Sprayer Plus.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií