PET AlzaBoxy Q1

Wagner Project PRO 119

Zobraziť katalóg
Wagner Project PRO 119
Striekacia pištoľ vysokotlakový airless systém s príkonom 720 W, striekací tlak: 200 bar, max. rozmer trysky XL/0,019", max. prietok 1,25 l/min., pištoľ: PP-05, dĺžka hadice: 15 m, použitie: vodou riediteľné a rozpúšťadlové laky, lazúry, základové aj krycie materiály. Prostriedky na ochranu dreva, politúr. Disperzné a latexové farby určené pre interiér.
Kód:  WAG010h Produktové číslo:  418040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wagner Project PRO 119

Striekacia pištoľ Wagner Project PRO 119 je profesionálny pomocník, ktorý je určený pre stredne veľké až veľmi náročné projekty. Najväčšia výhoda striekacej pištole tkvie v jej efektivite. Celková spotreba farby je výrazne nižšia ako pri klasickom natieraní. Ušetrí veľa času a práce. S výhodou ju využijete pri nanášaní povrchových farieb na drevené a kovové materiály či bytové interiéry. Ďalej ju použijete pri lakovaní, lazúrovaní alebo na nanášaní disperzných či latexových farieb, určených pre interiéry.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre farby, laky, lazúry, politúry
  • Pre látky riediteľné rozpúšťadlami aj vodou
  • Pre disperzné a latexové farby v interiéroch
  • Sacia hadica s filtrom
  • 15-metrová striekacia hadica

Prečo si ju vybrať?

Wagner Project PRO 119 je pištoľ určená na domáce využitie v najnáročnejších podmienkach. Vďaka vysokému striekaciemu tlaku, elektrickému príkonu a prietoku aplikovanej tekutiny je pripravená na neustálu prácu na vašich najzložitejších projektoch. Za tým účelom je vybavená pevným a zároveň ľahko odnímateľným podvozkom na rýchly transport po pracovisku aj na jednoduché naloženie a vyloženie do/z auta. Medzi nohami podvozka je dostatok priestoru pre nádobu s aplikovanou tekutinou a do tohto miesta smeruje sacia hadica s filtrom.

Parametre a špecifikácia

  • Príkon: 720 W
  • Max. prietok: 1,25 l/min
  • Tlak: 200 bar
  • Rozmer trysky: XL/0,019"
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

to snád nemyslíte vážne túto cenu, všade inde je 119tka lacnejšia minimálne o 200 eur, to fakt človek čo určuje ceny nevie že existuje možnosť porovnať ceny na internete? Fakt len zarobiť za každú cenu.

Diskusia a poradňa k Wagner Project PRO 119
Príslušenstvo pre Wagner Project PRO 119 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wagner Project PRO 119 .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií