AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Weber Genesis II E-410GBS

Zobraziť katalóg
Weber Genesis II E-410GBS
Gril – plynový, 14kW, vysoko výkonné 4 horáky, postranný stolík,
Kód:  WBRGR006 Produktové číslo:  GWGII-410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Weber Genesis II E-410GBS

Máte radi veľké rodinné grilovanie alebo záhradné párty s priateľmi? Špičkový plynový gril Weber Genesis II E-410GBS vybavený modernými technológiami vám ušetrí čas s prípravou jedla, aby ste sa mohli viac venovať svojim blízkym a zároveň podávať perfektné pohostenie. Nezáleží ani na počasí, vďaka elektronickému zapaľovaciemu systému je zapaľovanie grilu vždy rýchle a jednoduché – stlačíte tlačidlo, pootočíte ovládacím gombíkom a behom pár minút môžete začať grilovať. Gril má funkčný a elegantný dizajn pojazdného vozíka s dvoma odkladacími stolčekmi, systémom na zachytávanie tuku a ľahké čistenie. Dlhoročná tradícia americkej firmy Weber je zárukou kvality a bezpečnosti grilu.

Kľúčové vlastnosti grilu Weber Genesis II E-410GBS

  • Elektronický zapaľovací systém grilu zaistí rýchle zapálenie horákov
  • Štyri výkonné antikorové horáky tvarované pre dokonalé rozprestrenie žiaru
  • Individuálne ovládanie horákov umožňuje priame aj nepriame grilovanie
  • Arómakoľajnice Flavorizer Bars chránia proti pripaľovaniu a samovznieteniu odkvapkávajúceho tuku
  • Grease management systém pre bezpečné zachytenie tuku a ľahšie čistenie grilu
  • Porcelánom smaltovaný liatinový grilovací rošt Gourmet BBQ System
  • Sklápací druhý rošt Tuck-Away na ohrievanie a rozpekanie
  • Ergonomický poklop grilu Weber Genesis II E-410GBS s integrovaným teplomerom
  • Platforma pripravená pre doplnenie termosondy Weber iGrill 3 pre diaľkové sledovanie teploty
  • Funkčný a elegantný dizajn pojazdného vozíka s úložným priestorom
  • Dva postranné stolíky – jeden sklápací, druhý s háčikmi pre zavesenie náčinia
  • Ľahko dostupná a zároveň skrytá plynová fľaša

Moderné technológie grilu Weber Genesis II E-410GBS

Gril Weber Genesis II E-410GBS v sebe ukrýva niekoľko nových funkcií, ktoré z neho urobia obľúbenú hračku nielen pre mužov. Už bola reč o elektronickom zapaľovacom systéme, ktorý rýchlo a spoľahlivo zapáli oheň v štyroch vysoko výkonných antikorových horákoch. Ich špeciálne skosený tvar zaisťuje rovnomerné rozprestrenie žiaru vnútri grilu a teda aj rovnaké prepečenie jedla rozmiestneného po celej ploche obdĺžnikového roštu. Horáky sú zhora kryté arómakoľajnicami Flavorizer Bars, ktoré sa zahrievajú a odparujú šťavu stekajúcu z grilovaného mäsa. Tým sa vytvorí jedinečná aróma a získate prežitok porovnateľný s grilovaním na drevenom uhlí. Navyše arómakoľajnice zachytávajú odkvapkávajúci tuk a zabraňujú jeho pripaľovaniu alebo dokonca samovznieteniu. Môžete sa sústrediť len na vôňu grilovaného jedla. Poklop grilu, kedysi prevratná novinka vymyslená práve zakladateľom spoločnosti Weber, chráni grilovaný pokrm proti nepriazni počasia a znižuje spotrebu plynu. Je v ňom zabudovaný teplomer, ktorý informuje nedočkavých stravníkov o teplote vo vnútri grilu. Gril Weber Genesis II E-410GBS je vybavený platformou pre termosondu iGrill 3 (nie je súčasťou grilu), ktorú možno prostredníctvom Bluetooth prepojiť s inteligentným telefónom vybaveným aplikáciou Weber iGrill. Nastavíte si typ grilovaného pokrmu, jeho teplotu a pokojne môžete poodísť a venovať sa zábave – iGrill vás včas upozorní, že je jedlo hotové.

Komfort a ergonómia

Grilovací rošt s rozmermi 86 × 48 centimetrov poskytuje dostatočný priestor pre grilovanie väčšieho počtu porcií zároveň. Je delený na niekoľko častí, ktoré môžete vybrať a nahradiť dokúpeným príslušenstvom pre iné typy prípravy (panvice, stojany, atď.). V zadnej časti grilu je menší sklápací rošt Tuck-Away vhodný na ohrievanie hotových steakov či zeleniny, alebo k zapekaniu pečiva. S jednoduchou údržbou vám pomôže Grease Management Systém – už počas grilovania steká tuk z arómakoľajníc do odkvapkávacej vane pod grilom a ďalej do malej misky, ktorú môžete ľahko vybrať a vymeniť či vyprázdniť. Gril Weber Genesis II E-410GBS je konštruovaný ako otvorený vozík s dvoma pevnými kolesami a dvomi otočnými kolieskami s brzdami. Po oboch stranách grilu sú malé stolíky, ktoré rozširujú odkladaciu plochu. Ľavý je sklápací, pod pravým je skrytá plynová fľaša a je vybavený háčikmi na zavesenie rôznych grilovacích pomôcok. Úložný priestor nájdete aj v spodnej časti pod grilom.

Bezpečnosť grilu Weber

Gril Weber Genesis II E-410GBS je vyrobený z kvalitných materiálov, aby zabezpečil bezpečnú prípravu pokrmov – grilovací rošt, poklop, kotol a arómakoľajnice sú smaltované porcelánom, takže nehrozí odlupovanie alebo napaľovanie nebezpečných zložiek lakov. Pretože sa jedná o plynový gril, je preverený a certifikovaný nezávislým štátnym inštitútom. Aby nedošlo k chybám pri montáži vlastníkom grilu, sú diely vedúce plyn predmontované a preverené. Technicky je tiež zabezpečená správna výmena plynovej fľaše.

Rozmery grilovacieho roštu:
86 × 48 cm

Rozmery grilu (v × š × h):
114 × 155 × 74 cm

Výška pri otvorenom poklopu:
155 cm

Hmotnosť:
76,7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa spýtať Weber dáva originál záruku na komponenty 10 rokov platí to aj pri nákupe cez vás ďakujem

Diskusia a poradňa k Weber Genesis II E-410GBS
Príslušenstvo pre Weber Genesis II E-410GBS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weber Genesis II E-410GBS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Weber Genesis II E-410GBS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií