Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WEIBANG 506 SBV 6in1

Zobraziť katalóg
WEIBANG 506 SBV 6in1
Benzínová kosačka – s motorom 4takt BaS 625 EX, výkon 5.0PS, záber 51cm, objem koša 70l, oceľové šasi, centrálne nastavenie kosenia na 5 polôh, výška kosenia 20–70mm, mulčovacia záslepka, variátorová prevodovka 3–4.5 km/hod
Kód:  VGA504b7 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  01WB506SBV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WEIBANG 506 SBV 6in1

Špičkovo vybavenú benzínovú rotačnú kosačku vyššej triedy Weibang 506 SBV 6in1 využijete najlepšie na stredne veľkých aj väčších trávnikoch. Vďaka integrovanému systému pojazdu s variátorovou prevodovkou je vhodná aj do svahovitých terénov. Ponúka štvortaktný motor s výkonom, ktorý si poradí aj s vyššou trávou v hustejších trsoch. Výšku kosenia nastavíte ľahko, jedinou centrálnou pákou, a to hneď v 5 možných výškach od 20 do 70 mm. Je vyrobená z robustných oceľových komponentov. Určite oceníte jej schopnosti, medzi ktoré popri kosení patrí tiež mulčovanie, zber do koša, odhadzovanie trávy bočným deflektorom, zadné odhadzovanie a spomínaný pojazd.

Prednosti motorovej kosačky Weibang 506 SBV 6in1

  • Štvortaktný benzínový motor BaS 6 HP
  • Vlastný pojazdný mechanizmus
  • Variátorová prevodovka (4 rýchlosti)
  • Nastavenie výšky kosenia v 5 pozíciách centrálnou pákou
  • Objemný zberný kôš s indikáciou plnosti
  • Ideálna na stredne veľké aj väčšie trávniky
  • Trecia spojka na noži
  • Robustné oceľové komponenty

Kvalitné oceľové vyhotovenie

Prednosťou rotačnej kosačky Weibang 506 SBV 6in1 sú bezpochyby kvalitné oceľové komponenty, ktoré jej dodávajú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Silné oceľové šasi chráni rotor motora, ktorý je vybavený masívnym nožom BigBlade so širokými lopatkami na perfektné odhadzovanie. Nôž je navyše vybavený spojkou pod unášačom. Tá mu umožňuje prekĺznuť pri zavadení o pevnú prekážku a tým pomôže predísť poškodeniu noža aj rotora. Kosačka vyniká kvalitnou variátorovou prevodovkou, vďaka ktorej môžete nastaviť rýchlosť pohybu medzi 3 až 4,5 km/h. Pogumované sendvičové kolesá sú uložené v obojstranných guličkových ložiskách.

Ako sa Weibang 506 SBV 6in1 ovláda?

Kosačka je veľmi jednoduchá na obsluhu. Výšku kosenia nastavíte jedinou centrálnou pákou a do svahu vám pomôže pojazd ovládaný ergonomickým držadlom. Vďaka automatickému sýtiču nahodíte motor rýchlo bez toho, aby ste museli na kosačke čokoľvek nastavovať. Po kosení môžete pomocou rýchlouťahovacích skrutiek sklopiť riadidlá, čo ušetrí veľa miesta v garáži či prístrešku na záhradné náradie. Na servisovanie spodnej časti motora a noža alebo aj čistenie je kosačka vybavená zadnými pätkami, o ktoré sa dá oprieť a vy sa tak veľmi ľahko dostanete k podvozku.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bacha, tuto sekačku jsem koupil i z důvodu černé barvy podle obrázku, ale ve skutečnosti mi dovezli červenou. Asi v tom nedělají rozdíl.

Diskusia a poradňa k WEIBANG 506 SBV 6in1
Príslušenstvo pre WEIBANG 506 SBV 6in1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WEIBANG 506 SBV 6in1 .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií