AD homeoffice AD homeoffice

WEIBANG 507 SCV

Zobraziť katalóg
WEIBANG 507 SCV
Benzínová kosačka - rotačná, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 5,15 kW, objem motora 196 cm³, záber 510 mm, objem zberného koša 70 l, s antivibračnými riadidlami
Kód:  VGA504b12 Rozšírená záruka +24 mesiacov Produktové číslo:  01WB507SCV Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WEIBANG 507 SCV

Špičkovo vybavenú benzínovú rotačnú kosačku vyššej triedy Weibang 507 SCV využijete najlepšie na stredne veľkých aj väčších trávnikoch. Vďaka integrovanému systému kardanového pojazdu s 3-stupňovou prevodovkou je vhodná aj do svahovitých terénov. Ponúka štvortaktný motor s výkonom, ktorý si poradí aj s vyššou trávou v hustejších trsoch. Výšku kosenia nastavíte ľahko, jedinou centrálnou pákou, a to hneď v 5 možných výškach od 20 do 70 mm. Je vyrobená z robustných oceľových komponentov.

Prednosti motorovej kosačky Weibang 507 SCV

  • Štvortaktný benzínový motor Weibang 196 ccm
  • Kardanový pojazdný mechanizmus
  • 3-stupňová prevodovka
  • Nastavenie výšky kosenia v 5 pozíciách centrálnou pákou
  • Objemný zberný kôš s indikáciou plnosti
  • Ideálna na stredne veľké aj väčšie trávniky
  • Trecia spojka na noži
  • Robustné oceľové komponenty

Kvalitné oceľové vyhotovenie

Prednosťou rotačnej kosačky Weibang 507 SCV sú bezpochyby kvalitné oceľové komponenty, ktoré jej dodávajú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Silné oceľové šasi chráni rotor motora, ktorý je vybavený masívnym nožom BigBlade so širokými lopatkami na perfektné odhadzovanie. Nôž je navyše vybavený spojkou pod unášačom. Tá mu umožňuje prekĺznuť pri zavadení o pevnú prekážku a tým pomôže predísť poškodeniu noža aj rotora. Kosačka vyniká kvalitným kardanovým mechanizmom pojazdu bez klinového remeňa a pogumované sendvičové kolesá sú uložené v obojstranných guličkových ložiskách.

Ako sa Weibang 507 SCV ovláda?

Kosačka je veľmi jednoduchá na obsluhu. Výšku kosenia nastavíte jedinou centrálnou pákou a do svahu vám pomôže pojazd ovládaný ergonomickým držadlom. Vďaka automatickému sýtiču nahodíte motor rýchlo bez toho, aby ste museli na kosačke čokoľvek nastavovať. Po kosení môžete pomocou rýchlouťahovacích skrutiek sklopiť riadidlá, čo ušetrí veľa miesta v garáži či prístrešku na záhradné náradie. Na servisovanie spodnej časti motora a noža alebo aj čistenie je kosačka vybavená zadnými pätkami, o ktoré sa dá oprieť a vy sa tak veľmi ľahko dostanete k podvozku.

Parametre a špecifikácia

Pohon
Benzínový Hotovo!
Výkon motora
5,15 kW Hotovo!
Objem motora
196 cm3 Hotovo!
Záber
510 mm Hotovo!

Pohon

Pohon
Benzínový Hotovo!

Vlastnosti

Záber
510 mm Hotovo!
Plocha trávnika
1 700 m2 Hotovo!
Objem koša
70 l Hotovo!
Materiál koša
Textil Hotovo!
Materiál šasi
Kov Hotovo!

Výbava

Výbava
S antivibračnými riadidlami Hotovo!

Pojazd

Pojazd
S pojazdom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WEIBANG 507 SCV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WEIBANG 507 SCV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WEIBANG 507 SCV.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií