AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Hohem iSteady Pro 2

Zobraziť katalóg
Hohem iSteady Pro 2
4,0 1 hodnotení
Stabilizátor – na akčné kamery (GoPro, SJCam, AEE,...)
Kód:  HOH002 Produktové číslo:  B07TC8F2FD

Hohem iSteady Pro 2

Hohem predstavuje

Stabilizátor pre akčné kamery

Natáčate videá akčnou kamerou? A chcete výslednú kvalitu posunúť na novú úroveň? Tak práve pre vás je stabilizátor Hohem iSteady Pro 2 ako stvorený! Ide o motorizovaný elektronický stabilizátor, ktorý môžete ľahko ovládať v každej situácii. Roztrasené video sa pre vás určite stane minulosťou.

Hohem iSteady Pro 2

12 hodín

Vydrží na jedno nabitie

150 g

Maximálna hmotnosť kamery

351 g

Celková hmotnosť s batériou

Hohem iSteady Pro 2

Príslušenstvo, ktoré vám zaručí kvalitné zábery

Gimbal Hohem iSteady Pro 2 sa postará o to, že môžete pri natáčaní chodiť, jazdiť na lyžiach alebo snowboarde a dokonca aj bežať. Stabilizátor je určený pre akčné kamery s maximálnymi rozmermi 45 × 32 mm. Napríklad ide o modely GoPro Hero 3/4/5/6/7, alebo Sony RX0.

Každý záber ponúka príbeh

Jednoducho navrhnuté ovládanie je kľúčom k úspechu. Gimbal Hohem iSteady Pro 2 je tak okamžite pripravený na natáčanie. Len niekoľko tlačidiel má jasne danú funkciu vrátane aktivácie Bluetooth, zoomovania, alebo športového režimu. Dôležitým prvkom je prehľadná mobilná aplikácia.

Hohem iSteady Pro 2
Hohem iSteady Pro 2

Kompletné príslušenstvo gimbalu Hohem iSteady Pro 2

Do prekvapivo malého puzdra stabilizátora sa zmestí všetko tak, aby počas cestovania nedošlo k žiadnemu poškodeniu. V príslušenstve sa nachádza aj mini tripod, ktorý zabezpečí dokonalú stabilitu pri statických záberoch. K dispozícii budete mať aj micro USB a USB-C kábel na nabíjanie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ zariadenia
Akčná kamera Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Časozberný režim, 360° režim Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chci se zeptat nerusi ve videu pak co nahraji zvuk moturku?nebo jsou potichu?a dale jestli je to kompatibilni s gopro 8 dekuji za odpoved Koucky

Dobrý den, je kompatibilní s GoPro HERO 8?

Dobrý den, je tento stabilizátor kompatibilní s kamerou Lamax X10.1? Popř. který stabilizátor na tuto kameru zvolit? Děkuji.

Nesedí GOPRO 8

Diskusia a poradňa k Hohem iSteady Pro 2
Príslušenstvo pre Hohem iSteady Pro 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hohem iSteady Pro 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hohem iSteady Pro 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hohem iSteady Pro 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hohem iSteady Pro 2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií