PET Aplikace

Homedics FB-350

Zobraziť katalóg
Homedics FB-350
3,0 1 hodnotení
Masážny prístroj – skladací bublinkový kúpeľ nôh, ľahké uskladnenie vďaka skladaciemu mechanizmu, poistka proti samovoľnému zloženiu, vibračná masáž, voľba vyhrievania, farba modrá, biela
Kód:  HOMBK022 Produktové číslo:  FB-350 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Homedics FB-350

Starajte sa o vaše nohy v pohodlí domova a bez potreby navštevovať kúpele. Skladací bublinkový kúpeľ ľahko uskladníte a môžete ho kedykoľvek využiť napríklad aj pri cestovaní. V zime napríklad poslúži pre zahriatie nôh, v lete pre úľavu unaveným alebo opuchnutým nohám. Zvoliť môžete vyhrievanie alebo vibračnú masáž, ktorá uvoľňuje napätie a stres. Keď pridáte ešte kúpeľovú soľ, bude uvoľnenie úplne dokonalé. Masážne výbežky na dne nádoby priaznivo pôsobia na akupresúrne body a jemným pohybom nôh pri masáži výsledok umocníte. Bublinkový kúpeľ perfektne poslúži ako príprava na pedikúru.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja HoMedics FB-350

  • Skladací bublinkový kúpeľ nôh Homedics
  • Kúpeľ kedykoľvek po ruke a pre celú rodinu
  • Vyhrievanie alebo vibračná masáž
  • Prístroj HoMedics FB-350 s masážnymi výbežkami pôsobí na akupresúrne body
  • Uľavuje od únavy nôh a stresu
  • Perfektná príprava na pedikúru
  • Bielo-modrá kombinácia

Rozmery:
41 × 42 × 20 cm

Výška v zloženom stave:
10 cm

Hmotnosť:
1,25 kg

Príkon:
30 W

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Homedics FB-350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics FB-350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics FB-350 Faltbares Fußbad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics FB-350 Faltbares Fußbad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homedics FB-350 összecsukható lábfürdő.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií