Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HoMedics FMS-230H

Zobraziť katalóg
HoMedics FMS-230H
Masážny prístroj - shiatsu, pre masáž nôh, 12 masážnych hláv, ovládanie prstami na nohách
Kód:  HOMMP008 Produktové číslo:  FMS-230H

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HoMedics FMS-230H

Máte ťažké a unavené nohy? Doprajte im po celodennej námahe poriadny a kvalitný odpočinok, veď predsa relaxácia začína od nôh. Masážny prístroj využíva overenú japonskú techniku Shiatsu, ktorá pôsobí tlakom na dôležité body, čím pomáha rozprúdiť energiu v celom tele. Pri masáži si tak oddýchnu a zregenerujú nielen vaše nohy, uvoľnenie se z nôh šíri po celom tele. Prístroj je vybavený ovládacím tlačidlom, stačí ho teda pripojiť do siete, spustiť a začať si len užívať. 

Kľúčové vlastnosti

  • Masáž Shiatsu pôsobí do hĺbky, upokojuje a uvoľňuje nohy
  • Teplo zlepšuje účinky masáže a uvoľňuje napätie
  • Ideálne pre unavené a opuchnuté nohy
  • Jednoduché intuitívne ovládanie

Tradícia so skvelými výsledkami

Masážna podložka vychádza z tradičnej japonskej masážnej techniky Shiatsu, ktorej podstatou je tlak prstami. Shiatsu sa zameriava na akupunktúrne dráhy a body, aby došlo k obnove prirodzeného toku energie v tele. Takáto masáž prináša uvoľnenie od v dnešnej dobe všadeprítomného stresu a napätia. Pomocou otočného mechanizmu si môžete dopriať Shiatsu masáž rovno doma či v kancelárii. Bolestivé nohy vedia obmedziť hocijaké naše radosti, ak sú vaše nohy v poriadku, urobili ste prvý krok k vášmu zdraviu. 

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HoMedics FMS-230H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics FMS-230H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HoMedics-230H FMS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HoMedics-230H FMS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOMEDICS-230H FMS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií