Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Honeywell Lyric C1, XC70, W1

Zobraziť katalóg
Honeywell Lyric C1, XC70, W1
Zabezpečovacia súprava – smart kamery Honeywell Lyric C1. detektora CO XC70 a detektora úniku vody W1, kamera rozpozná alarm CO detektora, aplikácie na Android a iOS
Kód:  QT080i5a Produktové číslo:  HAWCIC1E-XC70-W1 Stránky výrobcu
Honeywell Lyric C1, XC70, W1 Predaj skončil

Honeywell Lyric C1, XC70, W1

Opatrite svoju domácnosť výhodnou sadou smart kamery a detektorov, ktoré postrážia únik vody a oxidu uhoľnatého. Systém je pripravený na spoluprácu s prístrojmi Android a iOS, vďaka ktorým máte o svojej domácnosti prehľad, nech už ste kdekoľvek. Ak sa u vás doma niečo udeje alebo senzory zaznamenajú problém, okamžite dostanete na telefón notifikáciu. Kamera disponuje širokým zorným poľom a navyše mikrofónom a reproduktorom zaisťujúcimi obojsmerný prenos zvuku. Usmerniť psieho maznáčika z práce tak nebude problém.

Kľúčové vlastnosti Sada Honeywell Lyric C1, XC70, W1

  • Ucelená sada trojice zariadení pre smart domácnosť
  • Smart kamera, detektor úniku vody a CO
  • Odosiela notifikáciu cez aplikáciu
  • Zabezpečuje váš domov pred nehodou
  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Citlivé detektory

Smart kamera Honeywell C1

Bezpečnostná WiFi kamera Honeywell Lyric C1 sa postará o dokonalý dohľad nad vašou domácnosťou počas neprítomnosti. Kamera nepretržite zaznamenáva obraz vo vysokom rozlíšení 720p a v prípade akéhokoľvek podozrivého pohybu či zvuku okamžite odošle upozornenie na vaše mobilné zariadenie. Vďaka smart technológii Honeywell nahrá aj päť sekúnd pred rozpoznaním udalosti, takže naozaj o nič neprídete. Kamera dokáže rozpoznať špecifické zvuky, napr. alarm detektora dymu alebo oxidu uhoľnatého, a okamžite vám odošle emailovú správu alebo oznámenie na váš inteligentný telefón. Vďaka tomuto šikovnému riešeniu bude váš domov alebo kancelária vždy dokonale ochránená.

Detektor oxidu uhoľnatého Honeywell XC70

Hlásič výskytu oxidu uhoľnatého Honeywell XC70-CSSK-A ponúka osvedčenú technológiu snímačov s dlhou životnosťou. Je optimalizovaný pre ochranu obytných objektov a vďaka utesnenému puzdru odolá aj nepriaznivým okolitým podmienkam. Zariadenie disponuje vstavanou pamäťou poplachov a zapisovačom udalostí, takže máte vždy dokonalý prehľad o jeho aktivite. Detektor je napájaný batériou, takže ho môžete použiť aj tam, kde nemáte prístup k elektrickej zásuvke. Honeywell na výrobok poskytuje 7-ročnú záruku. Navyše jeho prevádzka nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu, takže nevznikajú žiadne dodatočné náklady. Pre bezproblémové použitie je doporučené detektor umiestniť vo vzdialenosti 1 – 3 m od možného zdroja CO.

Detektor úniku vody Honeywell W1

Môžete byť mimo domova (napr. v kancelárii alebo na dovolenke) a vďaka detektoru Honeywell W1 sa o úniku vody dozviete včas – informuje vás totiž notifikácia do mobilného telefónu alebo tabletu. Detektor navyše môžete nastaviť tak, aby notifikáciu dostali aj iní členovia rodiny, vaši známi alebo priatelia. Krok za krokom vás konfiguráciou detektora prevedie mobilná aplikácie Honeywell Home (stiahnete zadarmo cez iTunes/Google Play). Spárovať s ním môžete viac ako jeden telefón alebo tablet a zahrnúť do notifikácií aj iných rodinných príslušníkov alebo priateľov a známych. Čo sa kompatibility týka, aplikácia funguje na zariadeniach s operačným systémom Android alebo iOS.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!
Použitie
Vnútorná Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Zorný uhol
135 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
WiFi Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart kamery pre Google Assistant
» Všetky smart kamery pre Amazon Alexa
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honeywell Lyric C1, XC70, W1 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honeywell Lyric C1, XC70, W1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honeywell Lyric C1, XC70, W1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honeywell Lyric C1, XC70, W1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií