Honor X7

Zobraziť katalóg
Honor X7
3,9 6 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  UM314dax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Honor X7

Mobilný telefón Honor X7 Zadná strana

Honor X7 môžeme ihneď označiť za smartfón. Prostredníctvom neho môžete pristupovať na internet, fotografovať a natáčať štyrmi snímačmi, ale tiež hrať hry alebo využívať rôzne aplikácie. Operačná pamäť zariadenia ponúka kapacitu 4 GB. Tento solídny výkon vám dovolí hrať hry a obsluhovať aj viac aplikácií naraz. Smartfónu Honor X7 poskytne dostatok energie batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka veľkorysej kapacite 5000 mAh. Podstatnou súčasťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Displej má obnovovaciu frekvenciu 90 Hz. Smart telefón Honor má nadstavbu Magic UI.

Najdôležitejšie parametre smartfónu Honor X7

  • Chváli sa konfiguráciou hybridný slot
  • Operačná pamäť 4 GB a CPU Qualcomm Snapdragon 680 4G
  • Grafický akcelerátor Adreno 610
  • NFC čip na platby alebo synchronizáciu
  • Zadný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 4 šošovky fotoaparátu
  • Veľmi jednoduché zabezpečenie telefónu čítačkou odtlačkov prstov
  • Výkon nabíjania cez kábel predstavuje 22,5 W
  • Mobilný telefón Honor má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Honor X7 Bočný pohľad
Mobilný telefón Honor X7 ...

Displej a fotovýbava smartfónu Honor X7

displej telefónu s výrezom v tvare kvapky vám prináša HD rozlíšenie. Je postavený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Pokiaľ vám ide aj o jeho frekvenciu, dosiahla hodnotu 90 Hz. Výbavu pre fotografie a videá tvorí v mobilnom telefóne Honor X7 pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 5Mpx širokouhlý objektív (f/2,4), 2Mpx makro objektív (f/2,4) a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). Samozrejmým doplnkom je šikovná prisvetľovacia dióda. Pre fotografov zapálených do selfie momentiek ponúka mobil predný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx.

Smartfón Honor X7 poteší bohatou výbavou

Smartfón dovoľuje používať hneď dve SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O ochranu mobilu pred neoprávneným vniknutím do Honor X7 sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Mnohým používateľom uľahčí život NFC rozhranie, vďaka ktorému sa urýchlia niektoré platby a finančné transakcie. Zariadeniu, samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k internetu.

Mobilný telefón Honor X7 ...

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Honor X7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor X7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor X7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor X7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Honor X7.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií