Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER ATN 300B

Zobraziť katalóg
HOOVER ATN 300B
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač tyčový, nádoba na prach 1l, 3 úrovne vysávanie, umývateľný HEPA filter, doba prevádzky 60min, parkovacie zámok, ergonomické držadlo
Kód:  CANVY0003 Produktové číslo:  39400135 Stránky výrobcu

HOOVER ATN 300B

Užívajte si dokonale čistého domova vďaka tyčovému vysávaču Hoover ATN 300B. Ten vás zbaví všetkého prachu a nečistôt, a to z povrchov od úplne hladkých podláh až po Friss koberca. Umožňuje mu to ako výkonný motor, tak aj hubica s rotačným kefou. Typ čisteného povrchu môžete zvoliť posuvníkom na madle, čím upravíte charakteristiku správania vysávača tak, aby odviedol čo najlepšiu prácu. Keď narazíte na ťažko odstrániteľnú špinu, akou je napr. Piesok v koberci s vysokým vláknom, stačí zapnúť režim Turbo a behom okamihu je opäť všetko ako nové.

Pri upratovaní väčších priestorov oceníte napájanie akumulátorom. Vďaka nemu nebudete musieť neustále hľadať voľné zásuvky, navyše udrží vysávač v chode až 60 minút. Nazbierané nečistoty sa ukladajú v bezsáčkové nádobe o celkovom objeme 1 liter, kde je umiestnený aj vodou umývateľný HEPA filter. Príjemným detailom je aj pogumovanie podlahovej hubice, ktoré funguje ako nárazník. Nemusíte sa teda obávať, že by ste pri vysávaní poškodili svoj nábytok.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!
Doba chodu
58,82 min Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,2 cm Hotovo!
Výška
119 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER ATN 300B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER ATN 300B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER ATN 300B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER ATN 300B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER ATN 300B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií