Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER AWMPD 49LH7/1-S

Zobraziť katalóg
HOOVER AWMPD 49LH7/1-S + 5 rokov záruka po registrácii
5 1 hodnotení
Parná práčka energetická trieda A+++ (-40 %), váha náplne 9 kg, max. otáčky 1400 ot./min, hlučnosť 51 dB, počet programov 13, parný program, rýchly program, aqua stop, invertorový motor, detská poistka, odložený štart a displej, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 52 cm, farba biela
Kód:  HOOVPS009 Produktové číslo:  31008467 Stránky výrobcu

HOOVER AWMPD 49LH7/1-S

Inteligentná starostlivosť ušitá na mieru

Práčka novej generácie Hoover Axi AWMPD 49LH7/1-S sa vďaka umelej inteligencii dokonale prispôsobí vášmu životnému štýlu. Nielenže budete môcť pracie cykly vzdialene ovládať pomocou mobilnej aplikácie, ale práčka dokonca odhadne vaše zvyky a prispôsobí tak nastavenie na mieru vašim potrebám. Najvyspelejšie technológie sa postarajú o vynikajúci výkon aj pri praní všetkých druhov tkanín a farieb pohromade a takisto je zabezpečená aj vynikajúca energetická úspornosť.

AXI – nový člen vašej inteligentnej domácnosti

AXI je prispôsobená na pripojenie k virtuálnemu hlasovému asistentovi Alexa a je kompatibilná s Google Assistant. Ak týchto asistentov vo svojej smart domácnosti už používate, ľahko na nich napojíte aj svoju práčku, sušičku a umývačku AXI.*

*hlasová funkcia je dostupná iba v anglickom jazyku


Kľúčové vlastnosti inteligentnej práčky Hoover AWMPD 49LH7/1-S

  • Energetická trieda A+++
  • Náplň 9 kg špinavej bielizne
  • Para na oživenie bielizne, dezinfekciu a odstránenie zápachu
  • 13 pracích programov + WiFi programy
  • Výkonný a tichý invertorový motor
  • Bezdrôtové prepojenie práčky pomocou WiFi a Bluetooth
  • Ovládanie hlasom
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Hmotnostná automatika – detekcia množstva bielizne a prispôsobenie prania
  • Technológia Total Care vytvára perfektnú kombináciu vody a pracieho prostriedku

Technológia Care Dose

Automatické dávkovanie

Už si nemusíte robiť starosti s presným dávkovaním pracieho prostriedku, či aviváže. Exkluzívny systém Care Dose automaticky uvoľňuje optimálne množstvo prípravku v závislosti na tvrdosti vody a type zvoleného programu. Práčka s predným plnením HOOVER AWMPD 49LH7/1-S zabezpečí pohodlné dávkovanie s najlepšou účinnosťou až na 21 pracích cyklov.

Exkluzívny dizajn

Exkluzívny dizajn

Jedinečný moderný dizajn dopĺňajú elegantné chrómované prvky a 3D LED displej, ktorý sa objaví až po zapnutí spotrebiča, čím je zachovaný jeho minimalistický vzhľad. Práčka s predným plnením Hoover AWMPD 49LH7/1-S je vybavená veľkými chrómovanými dvierkami s tónovaným sklom.

Program Total Care

Program Total Care

Vďaka špeciálnemu praciemu programu Total Care pohodlne vyperiete všetky druhy tkanín a farieb naraz s vynikajúcimi výsledkami. Vášmu oblečeniu bude vždy poskytnutá maximálne šetrná starostlivosť, aby dlho vyzeralo ako nové.

Dotykové ovládanie

Dotykové ovládanie

Dotykový ovládací panel s LED displejom umožní pohodlné nastavenie pracieho cyklu a zabezpečí aj ľahký prístup k rýchlym pracím programom. Nechýba ani tlačidlo odloženého štartu na 24 hodín a funkcia osvieženie parou.

Mobilná aplikácia Hoover Wizard

Inteligentná mobilná aplikácia

Na pohodlné ovládanie práčky na diaľku môžete využiť mobilnú aplikáciu Hoover Wizard, ktorá so spotrebičom komunikuje pomocou bezdrôtového rozhrania WiFi a Bluetooth. Okrem vzdialeného ovládania aplikácia umožní prispôsobiť prací program podľa vašich preferencií, či ovládať práčku hlasom. Na displeji mobilného zariadenia môžete zobraziť aj aktuálny stav pracieho cyklu a informácie o spotrebe energie.

Technológia Hoover Talks

Intuitívne ovládanie hlasom

Technológia Hoover Talks umožní ľahko vybrať a na diaľku spustiť prací program pomocou hlasového príkazu. Počas prania budete informovaní o priebehu cyklu a upozornení na jeho dokončenie. Práčky sa dokonca môžete opýtať na odporúčanie vhodného programu pre daný typ tkaniny. AXI spolupracuje aj s hlasovými asistentmi Alexa a Google Assistant. Hlasový asistent funguje v angličtine.


Osvieženie parou

Osvieženie parou

Vďaka aktívnej pare efektívne skrátite čas žehlenia odevov a navyše bielizni opäť dodáte sviežosť a odstránite nepríjemné pachy bez toho, aby ste ju museli znova prať.

Rýchle programy

Rýchle programy

So 4 rýchlymi programami vyperiete bielizeň za 14, 29, 44, alebo 59 minút v závislosti na jej množstve a miere znečistenia. Technológia All in One umožní vyprať maximálnu náplň zmiešanej bielizne len za 59 minút.

Dotykový displej

Dotykový displej

Inovatívny hladký LED displej s dotykovým ovládaním vás bude podrobne informovať o priebehu pracieho cyklu a čase zostávajúcom do jeho ukončenia.

Inverter Technology

Inverter Technology

Práčky Hoover sú vybavené tichým invertorovým motorom, ktorý účinne znižuje vibrácie a hluk počas prania a takisto sa postará o dlhotrvajúci spoľahlivý výkon.

Rýchly výber programov

Rýchly výber programov

Vďaka novému ovládaciemu panelu si rýchlo zvolíte požadovaný prací program a nastavíte jeho parametre. Ovládanie práčky nikdy nebolo jednoduchšie.

Pranie so sprievodcom

Pranie so sprievodcom

Práčka je vybavená sprievodcom, ktorý vám poskytne inteligentné odporúčania, vďaka čomu dosiahnete vždy najlepšie výsledky. Navyše si môžete uložiť zoznam vašich obľúbených pracích programov pre rýchly prístup.

Predvídanie

Predvídanie

Hoover AXI disponuje dômyselnými funkciami ako je predpoveď počasia a sezónne pripomienky, vďaka ktorým získate užitočné tipy na zvolenie si najlepšieho času prania a správu vášho šatníka na dané ročné obdobie.

Aktívny servis

Aktívny servis

Nadštandardná funkcia zákazníckeho servisu umožní v prípade poruchy poskytnúť na diaľku informácie o stave spotrebiča, čím je zrýchlená diagnostika problému a jeho riešenie.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
69 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
69 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
13 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, opravdu má pračka otevírání doprava - opačné otvírání, než většina praček? Pokud ano, máte sušičku stejné značky, která má stejné otvírání? Nebo alespoň takovou, která by pasovala na tuto pračku. Díky.

Dobrý deň mám túto pracku úplne novú a nechce mi dávkovať avivaz, ostáva v zásobníku. Ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k HOOVER AWMPD 49LH7/1-S
Príslušenstvo pre HOOVER AWMPD 49LH7/1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER AWMPD 49LH7/1-S.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií