Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S

Zobraziť katalóg
HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S
1,0 1 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+, s účinnosťou sušenia A, kapacita bielizne: 7kg, hlavné funkcie: odložený štart a displej, hlučnosť 67 dB, odhad. ročná spotreba energie 269 kWh/annum, rozmery: 85×59.5×46.5 cm (V׊×H), hmotnosť 37.5kg
Kód:  HOOSU018 Produktové číslo:  31101745 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S

Sušička HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S vám zaistí dokonalé výsledky pri sušení vašej bielizne. Kapacita bubna predstavuje 7 kg, čo je ideálne množstvo do takmer akejkoľvek domácnosti. Na výber budete mať 16 programov a 4 stupne sušenia. Sušička prádla HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S je navyše vybavená unikátnou technológiou NEXT, ktorá vám poskytne dokonalú starostlivosť o vašu bielizeň. Využiť môžete množstvo užitočných funkcií, ako je odložený štart až o 23 hodín či funkciu Pamäť, ktorá si zapamätá nastavenie každého cyklu. V sušičke na prádlo HOOVER možno pohodlne sušiť všetky materiály naraz. Dokonca ani tie najjemnejšie tkaniny, ako je vlna alebo kašmír, nie sú pre sušičku HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S žiadny problém.


Kľúčové vlastnosti sušičky HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S

  • Kapacita bubna sušičky bielizne predstavuje 7 kg
  • Na výber máte 16 programov a 4 stupne sušenia
  • Vybavená unikátnou technológiou NEXT
  • Odložený štart až o 23 hodín
  • Spadá do energetickej triedy A+
  • Funkcia Pamäť si zapamätá nastavenie každého cyklu
  • Sušte všetky materiály naraz
  • Výsledkom je krásne mäkká, čistá a hebká bielizeň
  • Sušička prádla HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S využíva jemné a veľmi presné pohyby
  • Dizajnovo vyhotovená nádoba na vodu AquaVision
  • Výkonný a zároveň veľmi tichý veľký bubon
  • Funkcia proti pokrčeniu zaistí jednoduché žehlenie

Sušička prádla HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S s tepelným čerpadlom

Sušička prádla HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S je vybavená unikátnou technológiou NEXT, ktorá vám poskytne pri sušení vašej bielizne tú najlepšiu starostlivosť a výkon. Výsledkom bude krásne mäkká, čistá a hebká bielizeň, ktorá zároveň príjemne vonia. Sušenie môžete kontrolovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Sušiť môžete tiež okrem iného obuv, ako sú napríklad tenisky. Sušička na prádlo HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S vám tak ponúka vynikajúcu kvalitu a výkon!

Sušte aj tie najjemnejšie tkaniny – certifikované Woolmark

Sušiť v sušičke HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S môžete tiež tie najjemnejšie a najchúlostivejšie tkaniny, medzi ktoré patrí napríklad vlna a kašmír. Sušička využíva jemné a veľmi presné pohyby bubna, takže je v kombinácii s riadenou teplotou zachovaná prirodzená mäkkosť bielizne.

Dizajnovo vyhotovená nádoba na vodu AquaVision

Súčasťou sušičky na prádlo HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S je tiež dizajnovo vyhotovená nádoba na vodu AquaVision, ktorá vám umožní lepšie kontrolovať hladinu vody. Následné vylievanie je potom úplná hračka. Jednoducho nádobku vyberiete, vylejete a opäť vrátite do tela sušičky HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S. Vďaka tomu ušetríte veľa energie, vody a času.

Sušička HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S s hŕbou užitočných funkcií

Sušička bielizne HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S ponúka okrem iného tiež množstvo užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu s celým procesom sušenia. Využiť môžete odložený štart až o 23 hodín. Vďaka tomu si zvolíte najvhodnejší štart na sušenie svojej bielizne, ktorú tak budete mať pripravenú vo vami potrebnom čase. So sušičkou HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S ušetríte veľa času pomocou šikovnej funkcie Pamäť, ktorá si dokáže zapamätať nastavenia každého sušiaceho cyklu. Potom stačí jednoducho zvoliť daný program a sušička sa o všetko sama postará. Vy tak ušetríte dostatok času, ktorý by ste inak strávili zdĺhavým nastavovaním programov.

Výkonný a zároveň tichý, veľký bubon

Sušička prádla HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S sa pýši výkonným a zároveň tichým bubnom, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu a postará sa o tlmenie vibrácií až o 10 dBA. Bubon sušičky HOOVER s objemom 125 l sa dokáže vysporiadať s náplňou s hmotnosťou 7 kg. Vnútri bubna sú osobitne navrhnuté lopatky na jemné rozmotanie predmetov a rovnomerné vysúšanie bielizne.

Sušte v sušičke prádla HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S rovnaké materiály dohromady

Nenaplníte sušičku rovnakými materiálmi? To nič. Sušička na prádlo HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S vám ponúka možnosť sušiť rôzne materiály súčasne, pretože sama rozozná jednotlivé druhy tkanín. V okamihu, kedy dôjde k usušeniu jedného druhu tkanín, dostanete upozornenie, aby ste ich mohli vytiahnuť von. Potom bude sušička pokračovať v procese sušenia. Celý proces cyklu poskytuje vašej bielizni tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Štyri stupne vysušenia na dokonale hebkú a jemnú bielizeň

Sušička bielizne HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S je vybavená 4 stupňami sušenia vašej bielizne. Mierne vlhkú bielizeň zanechá stupeň Na žehlenie, vďaka čomu sa bielizeň bude ľahšie žehliť. Stupeň Na vešiak vysuší bielizeň tak, aby sa dala krásne uložiť do skrine. Stupeň Extra Suché vysuší bielizeň bez akejkoľvek zvyškovej vlhkosti.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Spotreba energie
2,25 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
269 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Spotreba energie
2,25 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
269 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
46,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
37,5 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej Hotovo!
Súprava na pripojenie k odpadu
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde tato sušička připojit na odpad?

Dobrý den, lze postavit sušičku na pračku Hoover slim?

Dobrý den, prosím o radu, jak vypnout dětský zámek. Z ničeho nic se na displeji objevila zpráva "Child lock on" a nelze ji nijak vypnout. V návodu jsem našel instrukci že je třeba podržet cca dvě sekundy najednou dvě tlačítka, která mají nad sebou symbol klíče. To nefunguje. Máte nějaké doporučení, nebo bude třeba sušičku reklamovat? Děkuji Kuta

Dobrý den, hloubka 46,5 cm je včetně dvířek a knoflíků?

Dobrý den, dá se u této sušičky otočit směr otevírání dvířek?

Dobrý den, jaká je hloubka sušičky s otevřenými dvířky? Děkuji.

Dobrý deň. Ma tato sušička vyberateľné filtre? Ďakujem

Dobrý den, je tato sušička vybavena tepelným čerpadlem? Děkuji Jiří

Diskusia a poradňa k HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S
Príslušenstvo pre HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER DXO4 H7A1TCEX-S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií