PET PET

HOOVER DXOA 69AHC3/1-S

Zobraziť katalóg
HOOVER DXOA 69AHC3/1-S + 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
Práčka s predným plnením A +++ / A / A, 9 kg, 1600ot./min, Hlučnosť 51 / 80dB, 12 programov + 40 programov Smart Touch, Antioverflow, Odložený štart, VxŠxH 90x65x56cm, program 20 ° C, dotykový displej
Kód:  HOOVPR005 Produktové číslo:  31007502 Stránky výrobcu

HOOVER DXOA 69AHC3/1-S

Spoločnosť Hoover prináša na náš trh veľmi zaujímavú spredu plnenú práčku DXOA 69AHC3/1-S, ktorá zaujme nízkou spotrebou a množstvom zaujímavých funkcií. Ide teda o úplne ideálny spotrebič do moderne zmýšľajúcej domácnosti. Svojimi parametrami  patrí do maximálne úspornej kategórie A+++, takže vám šetrí peňaženku. Vďaka špičkovému invertorovému motoru sa hlučnosť pohybuje na naozaj nízkych hodnotách, ktoré aj pri odstreďovaní nepresiahnu hranicu 80 dB.


 HOOVER DXOA 610AH/1-S

Jednoduché prepojenie práčky Hoover DXOA 69AHC3/1-S so smartfónom

Práčka Hoover DXOA 69AHC3/1-S vyniká prepracovaným bubnom Shiatsu s masážnymi bodmi na povrchu pre šetrnú starostlivosť o tkaniny. S prehľadom do neho uložíte až 9 kg špinavej bielizne. Práčka tiež disponuje množstvom našľapaných technológií, ktoré výrazne uľahčia a zefektívnia celkové používanie. Technológia One Touch umožní bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC s inteligentným telefónom a tak ju môžete ovládať. Samozrejmá je možnosť sťahovania nových funkcií a cyklov alebo viesť rôzne štatistiky prania a prehľad čerpania energie.


Dokonale vypraná bielizeň pomocou technológie Nettop

Funkciou, ktorou práčka Hoover DXOA 69AHC3/1-S disponuje, je patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku a vody Nettopy. Jednoducho sa zmiešajú v špeciálnej komore a následne dôjde ku kropeniu bielizne vytvorenou penou. Výrazne sa tak zníži čas a zvýši účinnosť prania pri nízkych teplotách okolo 20 °C. Dôležité je spomenúť aj veľmi jednoduché ovládanie pomocou otočného ovládača a dotykového displeja. Po stránke bezpečnosti je pripravená ochrana Antioverflow proti prepeneniu alebo úniku vody a samozrejme aj bezpečnostná zámka dverí.

 HOOVER DXOA 610AH/1-S

Kľúčové vlastnosti práčky Hoover DXOA 69AHC3/1-S

  • Spredu plnená práčka s funkciou pary
  • Para pre oživenie bielizne, dezinfekciu a odstránenie zápachu
  • Náplň 9 kg
  • Tichý a výkonný invertorový motor
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Technológia One Touch – bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC
  • Odložený štart až o 24 h
  • Hmotnostná automatika – detekcia množstva vloženej bielizne a prispôsobenie prania
  • Ochrana proti úniku vody Antiowerflow
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
68,5 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , jedena se u pračku HOOVER DXOA 69AHC3/1-S o parní pračku ? Při registrace nabízí výrobce pračku + 5 let záruka. Znamenal to 2 roky zákony záruka + 5 let extra záruka = 7 let záruka ? Pokud jse u Vás dokoupím za 1.603.- 3 letou záruka mam potom celkem na 10 let záruka ? Tak mě odpovídal paní na ALZA informace. Je možno dostat to pisemne od ALZA jako záruka na tu 10 letou záruka ?

Dobrý den , jedena se u pračku HOOVER DXOA 69AHC3/1-S o parní pračku ? Při registrace nabízí výrobce pračku 5 let záruka. Pokud jse u Vás dokoupím za 1.603.- 3 letou záruka mam potom celkem na 8 let záruka ?

Diskusia a poradňa k HOOVER DXOA 69AHC3/1-S
Príslušenstvo pre HOOVER DXOA 69AHC3/1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER DXOA 69AHC3/1-S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií