Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hoover FD22BC 011

Zobraziť katalóg
Hoover FD22BC 011
4,7 3 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 6 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 25 min, objem nádržky 0.7 l, kefová hubica, štrbinová hubica a rotačná kefa, čierna a modrá farba
Kód:  HOOTV892 Produktové číslo:  39400289 Stránky výrobcu

Hoover FD22BC 011

Maximálne komfortné a flexibilné upratovanie

Akumulátorový vysávač Hoover FD22BC 011 disponuje bohatým príslušenstvom, vďaka ktorému sa stane nepostrádateľným pomocníkom pri čistení tvrdých podláh, kobercov, schodiska, priestorov pod nábytkom či úzkych štrbín. Bezdrôtovú prevádzku a ergonomický dizajn zabezpečí maximálne komfortné upratovanie domácnosti s vynaložením minimálnej námahy.


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Hoover FD22BC 011

  • Bezdrôtový tyčový a ručný vysávač
  • Nízka hmotnosť 2,2 kg – ľahké upratovanie na stenách a strope
  • Doba prevádzky na jedno dobitie 25 minút
  • Cyklónová technológia
  • LED ukazovateľ napájania
  • Objem nádoby na prach 0,7 l
  • Systém One Touch na jednoduché vysypávanie prachovej nádoby
  • Ergonomická rukoväť
  • Podlahová hubica s motorizovanou kefou a LED svetlom
  • Štrbinová hubica, hubica na nábytok 2 v 1, rotačná mini turbo hubica



Praktický ručný vysávač

Praktický ručný vysávač

Odobratím sacej trubice získate praktický ručný vysávač, na ktorý môžete nasadiť všetko príslušenstvo a zabezpečiť tak pohodlné upratovanie na zle dostupných miestach. Ideálny pomocník na vysávanie škár, záclon, radiátorov, priestorov pod nábytkom či pri odstránení zvieracích chlpov z čalúnenia.

Podlahová hubice Power Brush

Podlahová hubica s motorizovanou kefou

Pre vysoko účinné čistenie tvrdých podláh a kobercov je vysávač vybavený podlahovou hubicou s motorizovanou kefou, ktorá efektívne odstráni všetky nečistoty z povrchu. Pre dôkladnejšie upratovanie v tmavých kútoch je hubica vybavená LED svetlom.

Rotační mini turbo kartáč

Mini turbo hubica

Rotačná mini turbo hubica sa postará o efektívne odstránenie zvieracej srsti a vlasov z textilných povrchov. Hubica je ideálna na hĺbkové čistenie čalúnenia, ktoré zbaví všetkých alergénov.

ergonomická rukoväť

Pohodlné ovládanie

Výkon vysávania môžete pohodlne ovládať pomocou spúšte na rukoväti. Prachová nádoba s objemom 0,7 litra je vybavená systémom One Touch, ktorý zaistí veľmi jednoduché a maximálne hygienické vysypávanie.

Praktické umístění příslušenství

Príslušenstvo na dosah ruky

Bezdrôtový vysávač Hoover FD22BC 011 disponuje praktickým závesným systémom, vďaka ktorému budete mať najpoužívanejšie príslušenstvo vždy na dosah ruky. Systém umožní na vysávač umiestniť štrbinovú hubicu a prachovú kefu, ktoré môžete kedykoľvek počas upratovania vymeniť a použiť.

Bezdrátový provoz

Až 25 minút upratovania na jedno dobitie

Li-ion batéria na jedno dobitie poskytne až 25 minút prevádzky. Štandardná doba dobíjania akumulátora je 6 hodín a o stavu batérie vás bude informovať LED indikátor.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
110 cm Hotovo!
Hĺbka
25,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover FD22BC 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover FD22BC 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover FD22BC 011 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover FD22BC 011 Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover FD22BC 011.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií