Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Hoover FD22BR 011

Zobraziť katalóg
Hoover FD22BR 011
4,3 3 hodnotení
Tyčový vysávač na všetky druhy podláh, doba nabíjania 6 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 25 min, objem nádržky 0.7 l, prachová kefa a štrbinová hubica, čierna a červená farba
Kód:  HOOTV861 Produktové číslo:  39400287 Stránky výrobcu

Hoover FD22BR 011

Maximálne komfortné a flexibilné upratovanie

Akumulátorový vysávač Hoover FD22BR 011 disponuje bohatým príslušenstvom, vďaka ktorému sa stane nenahraditeľným pomocníkom pri čistení tvrdých podláh, kobercov, schodísk, priestorov pod nábytkom či úzkych štrbín. Bezdrôtová prevádzka a ergonomický dizajn zabezpečia maximálne komfortné upratovanie domácnosti s vynaložením minimálnej námahy.


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Hoover FD22BR 011

  • Bezdrôtový tyčový a ručný vysávač
  • Nízka hmotnosť 2,2 kg – ľahké upratovanie na stenách a strope
  • Čas prevádzky na jedno dobitie 25 minút
  • Cyklónová technológia
  • LED ukazovateľ napájania
  • Objem nádoby na prach 0,7 l
  • Systém One Touch na jednoduché vysypávanie prachovej nádoby
  • Ergonomická rukoväť
  • Podlahová hubica s motorizovanou kefou a LED svetlom
  • Štrbinová hubica, hubica na nábytok 2 v 1



Hoover FD22BR 011

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Praktický ručný vysávač

Odobratím sacej trubice získate praktický ručný vysávač, na ktorý môžete nasadiť všetko príslušenstvo a zabezpečiť tak pohodlné upratovanie na zle dostupných miestach. Ideálny pomocník na vysávanie škár, záclon, radiátorov, priestorov pod nábytkom či na odstránenie zvieracích chlpov z čalúnenia.

Podlahová hubica Power Brush

Podlahová hubica s motorizovanou kefou

Na vysokoúčinné čistenie tvrdých podláh a kobercov je vysávač vybavený podlahovou hubicou s motorizovanou kefou, ktorá efektívne odstráni všetky nečistoty z povrchu. Na dôkladnejšie upratovanie v tmavých kútoch je hubica vybavená LED svetlom.

Rotačná mini turbo kefa


Rrgonomická rukoväť

Pohodlné ovládanie

Výkon vysávania môžete pohodlne ovládať pomocou spúšte na rukoväti. Prachová nádoba s objemom 0,7 litra je vybavená systémom One Touch, ktorý zaistí veľmi jednoduché a maximálne hygienické vysypávanie.

Praktické umiestnenie príslušenstva

Príslušenstvo na dosah ruky

Bezdrôtový vysávač Hoover FD22BR 011 disponuje praktickým závesným systémom, vďaka ktorému budete mať najpoužívanejšie príslušenstvo vždy na dosah ruky. Systém umožní na vysávač umiestniť štrbinovú hubicu a prachovú kefu, ktoré môžete kedykoľvek počas upratovania vymeniť a použiť.

Bezdrôtová prevádzka

Až 25 minút upratovania na jedno dobitie

Li-Ion batéria na jedno dobitie poskytne až 25 minút prevádzky. Štandardná dĺžka dobíjania akumulátora je 6 hodín a o stave batérie vás bude informovať LED indikátor.



Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi modely Hoover FD22BC 011 a Hoover FD22BR 011 ? Jedná se o dva rozdílné modely, nebo je rozdíl pouze v barvě? Děkuji za odpověď.

Přeji dobrý den, zajímalo by mně co je vše ve výbavě vysavače. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohu vědět zda má vysavač Hepa filtr a jaký typ? Děkuji moc

Kolika vatovy je tento vysavač?

Diskusia a poradňa k Hoover FD22BR 011
Príslušenstvo pre Hoover FD22BR 011
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover FD22BR 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover FD22BR 011 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover FD22BR 011 Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover FD22BR 011.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií