PET alzaplus segmenty sda v2

HOOVER Freemotion FM18LI 011

Zobraziť katalóg
HOOVER Freemotion FM18LI 011
4,6 13 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, aku, na koberce a na tvrdé podlahy, doba nabíjania 5h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 35min, bavlnený filter, objem nádržky 0.5l, príslušenstvo: kefová hubica a štrbinová hubica, čierna farba
Kód:  HOOTYC01 Produktové číslo:  39400283 Stránky výrobcu

HOOVER Freemotion FM18LI 011

Kľúčové benefity vysávača Hoover Freemotion FM18LI 011

  • Využijete ako v tyčovom, tak aj v ručnom vyhotovení
  • Hubica má LED osvetlenie, takže vám neutečie žiadna nečistota ani v tmavých zákutiach
  • S vysávačom sa skvele manipuluje vďaka absencii kabeláže a nízkej hmotnosti
  • Systém filtrácie je prispôsobený tak, aby nedráždil alergikov
  • Nemusíte riešiť dokupovanie prachových vreciek: Hoover Freemotion FM18LI 011 má na nečistoty špeciálny zásobník
  • Sklopná rukoväť uľahčuje skladovanie

Tyčové aj ručné vyhotovenie sa bude hodiť hlavne pri dôkladnom upratovaní

Bezvreckový tyčový vysávač 2 v 1 Hoover Freemotion FM18LI 011 si poradí nielen s nečistotami na podlahe, ale napríklad aj na vyššie položených miestach (napr. vrchnej strane skrine). Stlačením tlačidla z neho totiž jednoducho urobíte ručný vysávač, ktorý potom môžete použiť aj pri upratovaní ťažšie prístupných miest.


Hoover Freemotion FM18LI 011 vás dĺžkou kábla nelimituje

Jednoduchú manipuláciu s vysávačom zaisťuje nielen akumulátorová prevádzka, ale aj absencia akýchkoľvek káblov. Na jedno nabitie môžete vysávač používať až 35 minút. K dispozícii budete mať tiež možnosť nastavenia výkonu v dvoch stupňoch. Pohodlné uskladnenie vysávača potom umožní sklopná rukoväť, umiestniť ho ale môžete aj do nástenného držiaka.


Vysávač je s kvalitnou filtráciou šetrný k alergikom

Hoover Freemotion FM18LI 011 je vhodný aj pre alergikov, a to vďaka systému separácie prachu a kvalitnému filtru s ochrannou mriežkou. Vďaka nim vysávač spracuje aj najmenšie čiastočky prachu a zabráni ich víreniu v ovzduší, čím zbytočne nedráždi citlivejších používateľov.


Príslušenstva nájdete v balení požehnane

Vysávač obdržíte spolu s rotačnou hubicou na koberce a tvrdé podlahy, prachovou kefou a nadstavcom na štrbiny a iné zle dostupné miesta. Pre vysávanie v tmavých zákutiach budete mať k dispozícii praktické LED osvetlenie – vďaka nemu nehrozí, že by ste akúkoľvek nečistotu prehliadli.

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Bavlnený filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
16,5 cm Hotovo!
Výška
112,3 cm Hotovo!
Hĺbka
28,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych věděla příkon vysavače. U většiny těch tyčových to nemáte uvedeno a přitom je to jeden z důležitých parametrů. Děkuji

Naprosto splnilo mé očekávání. Slušná výdrž baterie. Snadné čištění filtrů.

Dobrý den, má tento vysavač rotační kartáč? Děkuji.

Dobrý den, má tento vysavač hlídání stavu nabití, aby se nepřebijela baterie. nebo tam musím dát spínací hodiny na 5 hodin 🙂

Dobrý den, vysávač je vhodný aj na koberce? alebo iba na podlahy. Ďakujem

DObrý den, ráda bych se zeptala na způsob nabíjení, zda má vysavač pevnou nabíjecí stanici nebo se jen připojí k nabíječce a sám stojí. Děkuji mnohokrát Míša

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vysavač sám stojí nebo musí být v držáku na zdi. Děkuji.

Diskusia a poradňa k HOOVER Freemotion FM18LI 011
Príslušenstvo pre HOOVER Freemotion FM18LI 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Freemotion FM18LI 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Freemotion FM18LI 011 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Freemotion FM18LI 011 Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Freemotion FM18LI 011.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií