AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Hoover H-FREE HF522NPW 011

Zobraziť katalóg
Hoover H-FREE HF522NPW 011 + garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
4,8 14 hodnotení
Tyčový vysávač na zvieracie chlpy, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 6h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 40min, mikrofilter a umývateľný filter, objem nádržky 0.45l, čierna a zelená farba
Kód:  HOOTVY669 Produktové číslo:  39400927 Stránky výrobcu

Hoover H-FREE HF522NPW 011

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku
Vypnuté

Tyčový vysávač

Hoover
H-FREE HF522NPW 011

Značka Hoover predstavuje model série H-FREE 500 vhodný na všetky druhy podláh. Tyčový aku vysávač Hoover HF522NPW 011 je najľahší a najkompaktnejší tyčový vysávač s rovnakým výkonom vysávania, akým disponuje klasický káblový vysávač. Navyše je vybavený konektivitou pre kompletnú starostlivosť o váš domov. Pokiaľ máte vo svojom byte málo úložného priestoru, potom je pre vás tyčový vysávač Hoover ako stvorený. Ponúka totiž pohodlné a ľahké skladovanie.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011

Kompaktné zloženie vysávača Hoover

Skvelá obratnosť vysávača Hoover

Zloženie na výšku iba 69 cm

Nízka hmotnosť

Doba prevádzky 40 minút

WiFi pripojenie k app Wizard

Rovnaký výkon vysávania ako pri káblovom vysávači

5 rôznych módov prevádzky na LED ukazovateli na rukoväti

Technológia separácie prachu samostatný cyklón

Kompaktné rozmery aku vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011

Pokiaľ máte vo svojom byte málo úložného priestoru, potom je pre vás tyčový aku vysávač Hoover ako stvorený. Ponúka totiž pohodlné a ľahké skladovanie.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Pohodlné skladovanie vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011

Výška iba 69 cm vám umožní uskladniť vysávač kamkoľvek budete potrebovať. Hmotnosť vysávača Hoover HF522NPW 011 je rovnaká ako fľaša 1,5 litra vody. Vysávač tak môžete ľubovoľne premiestňovať podľa vašich momentálnych potrieb.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Skvelá obratnosť tyčového batériového vysávača Hoover

Tyčový batériový vysávač Hoover HF522NPW 011 si poradí aj s menej prístupnými miestami, ako sú vysoké police, prach medzi pohovkami či priestor pod stolom. Vďaka svojej skvelej obratnosti ľahko vysaje priestory aj okolo nábytku.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Pokiaľ premýšľate o kúpe tyčového vysávača, Hoover H-FREE HF522NPW 011 je pre vás ako stvorený. Ponúkne vám až 40 minút prevádzky a vysoký sací výkon.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Rovnaký sací výkon ako pri káblovom vysávači

Vysávač Hoover HF522NPW 011 zaisťuje výkon, ktorý zachytí každý drobný prach aj väčšie nečistoty. Motor H-Lab Brushless poskytuje stály sací výkon bez strát. Vysávať tak môžete jemný prach, vlasy či zvieraciu srsť a chlpy. Kombináciou silného motora, kvalitnej hubice a prúdenia vzduchu vám vysávač zaručuje perfektné výsledky, ktoré uvidíte už po prvom vysávaní.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Stále pripojenie s aplikáciou

Vysávač Hoover HF522NPW 011 budete mať vždy pod kontrolou. Pomocou aplikácie Hoover Wizard môžete sledovať stav batérie a odkiaľkoľvek spravovať a strážiť výkon vášho vysávača. Dokonca je možné zistiť, koľko m2 ste vyčistili a koľko času vám to zabralo. Aplikácia vám tiež spočíta počet kalórií, ktoré ste počas upratovania spálili. Pokiaľ si neviete rady s tým, aké príslušenstvo použiť, inteligentná aplikácia vám rada poradí.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

AUTO MODE – 40 minút doba prevádzky

Vďaka vylepšenej H-Lab lítiovej batérii vám ponúka vysávač Hoover HF522NPW 011 dlhodobo optimálny výkon. Súčasťou sú aj LED kontrolky, ktorými môžete kedykoľvek zistiť aktuálny stav batérie. Tá vydrží na jedno nabitie až 40 minút prevádzky. Pri použití motorizovanej hubice je zaručená výdrž až 35 minút.

Aku vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 s praktickým príslušenstvom

Súčasťou aku vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011 je aj bohaté príslušenstvo, ktoré vám pomôže s upratovaním celej domácnosti.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Bohaté príslušenstvo bezdrôtového vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011

Okrem základnej výbavy bezdrôtového vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011 budete mať k dispozícii širokú škálu príslušenstva na vyčistenie akéhokoľvek predmetu alebo priestoru aj v ťažko dostupných miestach. V balení nájdete prachovú a nábytkovú kefu 2 v 1, integrovanú štrbinovú hubicu a hubicu na zvieraciu srsť.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Jednoduché používanie vysávača

Kompaktný, ľahký a výkonný bezkáblový vysávač Hoover HF522NPW 011 sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Upratovanie domu tak bude konečne jednoduché a rýchle. Vysoké police či málo prístupné miesta už nebudú žiadny problém.

LED kontrolka

Prehľadná LED kontrolka

LED kontrolka vám umožní sledovať stav vysávača Hoover H-FREE HF522NPW 011 a jeho silu. Vysávač má navyše zabudované predné osvetlenie na podlahovej hubici, vďaka ktorému vám neunikne žiadny neporiadok.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Jednoduché čistenie

Akumulátorový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 sa veľmi jednoducho čistí

Vďaka vyberateľnej kefe je čistenie ľahké a rýchle. Kefu jednoducho vyberiete a odstránite všetky zamotané vlasy. Predĺžite si tak životnosť vášho vysávača a udržíte si maximálny výkon.

Vypnuté
Tyčový vysávač Hoover H-FREE HF522NPW 011 aku

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,2 cm Hotovo!
Výška
107,9 cm Hotovo!
Hĺbka
19,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, co znamena ked je tento vysavac “zanovny”? dakujem

Dobry den, je sucastou balenia nejaky drziak na stenu?

Dobrý den, jaký má vysavač sací výkon? Nikde nejde dohledat. Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem tento vysavač a mám jeden drobný dotaz. Když se základní hlavice zacvakne do polohy, aby mohl vysavač stát, jak jej správně uvolnit z této pozice? Žádné tlačítko jsem nenašel a dělat to silou mi přijde špatně, jelikož je zapotřebí vyvinout docela velkou sílu, aby se hlavice uvolnila a byla opět ohebná. Děkuji

Dobrý den, kde je vysavač vyroben?

dobrý den, nikde jsme se nedočetli, jaká je max výška, jen k uskladnění pouhých 76 cm.

Dobry den, videla jsem recenzi a nevim, jestli kartac na koberce je soucasti baleni, nebo je potreba jej prikoupit Take se nemuzu nikde docist vykon vysavace, jen ze je bombasticky. Dekuji za odpoved

Dobrý den, jaké je k vysavači příslušenství? V parametrech je uvedena pouze štěrbinová hubice. Je součástí balení i hlavice na zvířecí chlupy a hlava s rotačním kartáčem? Děkuji předem za odověď

Dobry den chcel by som sa opytat kde a asi za aku cenu kupim nahradnu bateriu dakujem

Dobrý den, jaký má prosím vysavač příkon?

Diskusia a poradňa k Hoover H-FREE HF522NPW 011
Príslušenstvo pre Hoover H-FREE HF522NPW 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER H-FREE HF522NPW 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover H-FREE HF522NPW 011.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií