Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER H3DS4464TAME/2-S

Zobraziť katalóg
HOOVER H3DS4464TAME/2-S + 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 7 hodnotení
Práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: E, účinnosť odstr. a sušenia: B, kapacita prania: 6 kg, kapacita prania a sušenia: 4kg, spotreba energie prania a sušenia: 267 kWh/100 cyklov, spotreba vody (celý cyklus): 67l, hlavné funkcie: invertorový motor a rýchly program, 1400 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, 85×59.5×43.2 cm (V׊×H), hmotnosť 65kg
Kód:  HOOVPS031 Produktové číslo:  31010874 Stránky výrobcu

HOOVER H3DS4464TAME/2-S

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vypnuté

Práčka so sušičkou

HOOVER H3DS4464TAME/2-S

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S sa postará o precízne výsledky pri praní a sušení vašej bielizne. Práčka so sušičkou je vybavená výkonným bezkefovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 6 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Náplň práčky je 6 kg a náplň sušičky 4 kg. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou OneTouch technológie alebo aplikácie Wizard. Certifikovaný Woolmark Apparel Care sa postará o šetrné sušenie vlny. HOOVER H3DS4464TAME/2-S ponúka senzorové sušenie s 3 úrovňami. Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S

Eco Power Inverter motor

One Touch – konektivita NFC

6 špeciálnych ošetrujúcich pracích cyklov

Spotreba vody a energie prispôsobená aktuálnej náplni

Hĺbková hygiena parou a uľahčenie žehlenia

Certifikované šetrné sušenie vlny

Tri úrovne automatického senzorového sušenia

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S je vybavená výkonným a odolným bezkefovým motorom

Bezkefový motor zaručuje skvelý výkon a znižuje vibrácie. Práčku so sušičkou možno tiež jednoducho prepojiť s telefónom a ovládať ju pomocou bezdotykovej technológie NFC.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

HOOVER H3DS4464TAME/2-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nový rad práčok Hoover H-WASH 300 disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOROM. Bezkefový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Dokonca je 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť práčky so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S. Bezkefový motor sa postará o to, aby bola bielizeň lepšie rozložená, vďaka čomu zaistí perfektné výsledky presušenia. Bielizeň tak vytiahnete krásne čistú a menej pokrčenú. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka so sušičkou vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Bezdotykové pripojenie so smartfónom

Práčku so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S možno veľmi ľahko ovládať pomocou NFC technológie s inteligentným telefónom. Nejde však o pripojenie pomocou WiFi, ale pomocou aplikácie Wizard. V aplikácii nájdete mnoho užitočných funkcií, ako napríklad štatistiky prania a sušenia vrátane spotreby energie a vody alebo rôzne tipy na efektívne používanie.

HOOVER H3DS4464TAME/2-S disponuje 6 pracími cyklami a šetrí vodu a energiu

Pri práčke so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S môžete vyberať zo 6 rôznych ošetrujúcich programov. Aplikácia Wizard vám ponúkne mnoho tipov a trikov na efektívne ovládanie.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Sušička s práčkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S ponúka 6 ošetrujúcich pracích cyklov

Sušička s práčkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S je vybavená 6 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Auto Care prací cyklus automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Pre rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40 °C). Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchlo a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút na 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C).

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Aplikácia Wizard na jednoduché používanie

Aplikácia Wizard vám ponúka mnoho rozšírených možnosti, tipov a trikov na efektívne používanie práčky so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S. V aplikácii možno veľmi ľahko nastaviť odložený začiatok či koniec, takže môžete práčku spustiť aj v prípade, že nie ste práve doma. V aplikácii nájdete aj štatistky prania a čerpania energie. Budete tak mať úplný prehľad o vašej práčke. Nechýba ani sprievodca chybovými hláškami a prehľadný používateľský návod.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Šetrí spotrebu vody a energie

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Parná funkcia

Parná funkcia pre hygienicky čistú bielizeň

Sušička s práčkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S disponuje parou, ktorá dokáže oživiť vašu bielizeň, odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať. Parná funkcia rozptýli paru vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa dá potom ľahšie vyžehliť a pri niektorých tkaninách to ani nie je potrebné .

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Woolmark Apparel Care

Veľmi šetrné sušenie vlny

Automatická práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S ponúka okrem iného aj certifikovaný Woolmark Apparel Care, ktorý je ideálny na šetrné sušenie vlny. Vďaka tomuto skvelému programu budete mať dokonale postarané o vaše odevy. O vlnené oblečenie sa HOOVER H3DS4464TAMCE postará bez zničenia vlákien, zabraňuje opotrebovaniu, tvorbe hrudiek, obmedzuje trenie odevov. Zároveň tiež starostlivo kontroluje teplotu sušenia tak, aby bola vaša bielizeň perfektne suchá a voňavá.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením

Senzorové sušenie

HOOVER H3DS4464TAME/2-S ponúka senzorové sušenie s 3 úrovňami

Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S je tiež vybavená 3 úrovňami sušenia. Vybrať si môžete z úrovne extra suchej – je vhodná pre bielizeň, ktorú chcete uložiť do šatníka alebo si ju rovno obliecť. Pokiaľ budete chcieť bielizeň žehliť, odporúčame využiť úroveň pre bielizeň s miernou vlhkosťou. Ďalšia úroveň je vhodná na zavesenie na ramienko.

Vypnuté
Práčka so sušičkou HOOVER H3DS4464TAME/2-S s predným plnením
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Krajina
Česko Hotovo!
Hmotnosť
65 kg Hotovo!
Energetická trieda (pranie a sušenie)
E Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
65 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie)
E Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba energie (pranie a sušenie)
267 kWh/100 c. Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
42 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie a sušenie)
4 kg Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
6 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie)
67 l Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
40 l Hotovo!
Doba trvania (pranie a sušenie)
420 min (7 h) Hotovo!
Doba trvania (pranie)
198 min (3,3 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
43,2 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne
» Všetky úzke práčky so sušičkou slim, hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Níže jsem se dočetl informace o hloubce. Jaká je prosím skutečná hloubka od "prostoru hadic až po dvířka"? Nemůžu najít tento údaj. Diskuze se na toto téma různí ( někde jsem našel dokonce cca 48 cm). Děkuju za odpověď

Dobrý den, je prosím možné u základních programů navolit, aby se prádlo vypralo a vzápětí usušilo, bez dalšího zásahu? Nemusí to být jeden automatický program, jde mi o to, že chci naplnit pračku, navolit praní, navolit sušení a pak jen vyndat suché prádlo. Počítám samozřejmě s naplněním pračky jen na max kapacitu sušení, tj 4 kg. Neodkazujte mne prosím na návod, ten jsem četl a není psaný normální lidskou řečí. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, poskytujete, prosím, k pračce se sušičkou Hoover H3DS4464TAME/2-S 5 let záruku + 11 let záruku na motor, po registraci? Děkuji.

Dobrý den, jaké jsou, prosím, další funkce této pračky HOOVER H3DS4464TAME/2-S?

Dobrý den, lze použít jen jako pračku a sušičku použít vyjímečně ?

Lze na displeji nastavit češtinu?

Dobrý den, hloubka pračky je 43cm, ale jaký je max. rozměr při otevření dvířek. Nemohu tento rozměr nikde najít. Děkuj za odpověď

Je zaruka na invertotovy motor predlzana?

Dobry den. Prosim, aka je zaruka na tento produkt?

Dobrý den, dají se na pračce otočit dvířka?? Potřebovala bych, aby se otevíraly z druhé strany. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k HOOVER H3DS4464TAME/2-S
Príslušenstvo pre HOOVER H3DS4464TAME/2-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER H3DS4464TAME/2-S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií