Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER HDIN 2L360PB

Zobraziť katalóg
HOOVER HDIN 2L360PB + 5 rokov záruka po registrácii + tablety do umývačky riadu zadarmo po registrácii
4,0 2 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda E, umyje až 13 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), emisie hluku C, príborový kôš, odložený štart a ochrana proti pretečeniu, rozmery 82 × 59,8 × 55 cm (V׊×H)
Kód:  HOOVMY012 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  32900765 Stránky výrobcu

HOOVER HDIN 2L360PB

Umývačka riadu HOOVER HDIN 2L360PB Screen

S kúpou umývačky ušetríte vodu, energiu a veľa svojho času. Štandardná umývačka riadu HOOVER dosahuje 60 cm na šírku a bude vhodná predovšetkým pre väčšiu rodinu, v ktorej sa veľa varí. Je vhodná na inštaláciu do kuchynskej linky, celkový dizajn kuchyne tak nebude narušený. Nenápadnosť a eleganciu vstavanej umývačky využijete tým, že k nej prirobíte dvierka v dekore kuchyne. Ovládací panel tejto vstavanej umývačky je umiestnený na hornej strane dvierok, preto ho môžete ovládať iba po otvorení prístroja. Plne integrovaná umývačka je veľmi elegantná a skvele doladí vašu kuchyňu. Umývačka HOOVER HDIN 2L360PB je v energetickej triede E. Zaistí vám nízku spotrebu energie a zachová vysokú kvalitu umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu zodpovedá 93 kWh. Poskytne priestor až pre 13 jedálenských súprav riadu na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 230 min. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu vody ako pri umývaní riadu pod tečúcou vodou. Program ECO dokáže znížiť spotrebu vody až na 10,4 l. Rozmery umývačky riadu HOOVER sú 82 × 59,8 × 55 cm (V × Š × H).

Kľúčové vlastnosti umývačky riadu HOOVER HDIN 2L360PB

  • Umývačka disponuje košom na príbory
  • Využite funkciu odloženého štartu
  • Umývačka riadu štandardných rozmerov zvládne všetok špinavý riad
  • Plne integrovaná umývačka nenaruší vzhľad vašej kuchyne
Umývačka riadu HOOVER HDIN 2L360PB Technický nákres

Umývačka riadu HOOVER disponuje hneď niekoľkými praktickými funkciami

Umývačka HOOVER HDIN 2L360PB obsahuje príborový kôš, aby nože ani vidličky neprepadávali dolu. Nepochybne oceníte funkciu odloženého štartu, vďaka ktorej si nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá sa vám bude najviac hodiť. Tak bude váš riad čistý a suchý v čase, kedy to pre vás bude dôležité. Umývačka môže byť spustená aj v noci, môže sa totiž pochváliť ochranou proti pretečeniu, teda sa nemusíte obávať nečakaných nehôd. Rozmery koša sú 0,59 × 0,55 m (Š × D).

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba
Žiadna Hotovo!
Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
93 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,83 h (230 min) Hotovo!

Farba

Farba
Žiadna Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
93 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,83 h (230 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
10,4 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER HDIN 2L360PB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HDIN 2L360PB.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií