Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER HF722PTLG 011

Zobraziť katalóg
HOOVER HF722PTLG 011
Tyčový vysávač na všetky druhy podláh, doba nabíjania 5 h, typ batérie Li-Ion, doba prevádzky 35 min, bavlnený filter, objem nádržky 0.7 l, hubica na čalúnený nábytok, hubica na zber zvieracích chlpov, mäkčené kolieska, prachová kefa, rotačná turbokefa mini a štrbinová hubica, farba sivá
Kód:  HOOVT722 Produktové číslo:  39400900 Stránky výrobcu

HOOVER HF722PTLG 011

Maximálne komfortné a flexibilné upratovanie

Aku vysávač Hoover HF722PTLG 011 H-Free 700 využijete v tyčovom aj v ručnom vyhotovení. Ideálny je aj vďaka širokému spektru dodávaného príslušenstva, a to napríklad pri údržbe autosedačiek, vankúšov, sedačiek. Vďaka tomuto bezdrôtovému prevedeniu sa s vysávačom dostanete kamkoľvek bez toho, aby ste boli obmedzovaní dĺžkou kábla. Vysávač má kvalitnú Li-Ion batériu a disponuje technológiou H-Spin Core so stálou rotáciou filtra a vysokoefektívnou separáciou prachu. Rýchle a pohodlné nabíjanie počas len 5 hodín je ďalšou prednosťou tohto produktu. Užitočným prvkom je určite možnosť montáže na stenu a dĺžka nabíjacieho kábla 1,5 m.



Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Hoover HF722PTLG 011 H-Free 700

  • Tyčový aku vysávač Hoover HF722PTLG 011 H-Free 700 v elegantnom šedom vyhotovení
  • Bohaté príslušenstvo vrátane prachovej a nábytkovej kefy, štrbinovej hubice
  • Technológia H-Spin Core so stálou rotáciou filtra a vysokoefektívnou separáciou prachu
  • Špeciálna hubica Mini Turbo účinne zbiera zvieracie chlpy
  • Dĺžka prevádzky na jedno nabitie až 35 minút
  • LED ukazovateľ kapacity batérie a LED osvetlenie trubice
  • Vysávač je vhodný na všetky typy podláh
  • Rýchle a pohodlné nabíjanie
  • Možnosť montáže na stenu
  • Veľká nádoba na prach 0,7 l
  • Dĺžka kábla 1,5 m

HOOVER HF722PTLG 011

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Praktický ručný vysávač

Odobratím sacej trubice získate praktický ručný vysávač, na ktorý môžete nasadiť všetko príslušenstvo a zabezpečiť tak pohodlné upratovanie na zle dostupných miestach. Ideálny pomocník na vysávanie škár, záclon, radiátorov, priestorov pod nábytkom či na odstránenie zvieracích chlpov z čalúnenia.

HOOVER HF722PTLG 011

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Podlahová hubica s motorizovanou kefou

Na vysokoúčinné čistenie tvrdých podláh a kobercov je vysávač vybavený podlahovou hubicou s motorizovanou kefou, ktorá efektívne odstráni všetky nečistoty z povrchu. Na dôkladnejšie upratovanie v tmavých kútoch je hubica vybavená LED svetlom.

HOOVER HF722PTLG 011

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Až 35 minút upratovania na jedno dobitie

Li-Ion batéria na jedno dobitie poskytne až 35 minút prevádzky. Štandardná dĺžka dobíjania akumulátora je 5 hodín a o stave batérie vás bude informovať LED indikátor.

HOOVER HF722PTLG 011

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pohodlné ovládanie

Výkon vysávania môžete pohodlne ovládať pomocou spúšte na rukoväti. Prachová nádoba s objemom 0,7 litra je vybavená systémom One Touch, ktorý zaistí veľmi jednoduché a maximálne hygienické vysypávanie.


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Prachová, Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Bavlnený filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
115,7 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER HF722PTLG 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER H-FREE HF722PTLG 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover HF722PTLG 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hoover HF722PTLG 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover HF722PTLG 011.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií