PET Aplikace

Hoover HHP70CAH011

Zobraziť katalóg
Hoover HHP70CAH011 + garancia vrátenia peňazí 50 dní po registrácii
2,5 2 hodnotení
Čistička vzduchu – so zvlhčovačom, výkon 330 m³/h, príkon 42 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 110 m², maximálna hlučnosť 52 dB(A), HEPA, uhlíkový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre alergikov, indikácia kvality ovzdušia, ovládanie mobilnou aplikáciou, displej, diaľkové ovládanie a umývateľný filter súčasťou, rozmery 74,5 × 28 × 31,7 cm (V׊×H)
Kód:  HOOCV644 Produktové číslo:  38290206 Stránky výrobcu

Hoover HHP70CAH011

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011
Vypnuté

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1

Hoover HHP70CAH011

Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011 jednoducho vykúzli príjemnejší vzduch pre deti a chorých s dýchacími ťažkosťami. Tento kamkoľvek premiestniteľný parťák nájde skvelé využitie pre všetky miestnosti do veľkosti až 110 m2. O perfektnej efektivite v čistení vzduchu svedčí samotný jej vzduchový výkon – čistička vzduchu dokáže odfiltrovať dokonca až 330 m3/h. Zásadným filtračným prvkom Hoover HHP70CAH011 je vzduchový filter HEPA, ktorý bez váhania dokáže zlikvidovať takmer sto percent alergénov, baktérií a prachu. Okrem procesu filtrácie vzduchu ho pritom tiež zvlhčuje, a tým ho povyšuje na prospešnejší na dýchanie.

Vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti Hoover HHP70CAH011

Inteligentné funkcie čistenia vzduchu pre zdravú a bezpečnú domácnosť

Značka kvality British Allergy Foundation

Funkcia pre alergikov a vlastný alergický profil

Multisenzorové monitorovanie kvality vzduchu

Trojitá filtrácia H-Trifilter

Prúdenie čistého vzduchu 360° Air Flow

Ovládanie cez aplikáciu hOn

Zvlhčovač vzduchu a aróma difuzér

Bezpečný a zdravší domov

Čistička vzduchu Hoover HHP70CAH011 sa postará o to, aby bol vzduch vo vašej domácnosti zdravý a kvalitný. Monitoring je zaistený 24/7 a tak sa nemusíte takmer o nič starať.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1  Hoover HHP70CAH011

Multisenzorový systém

Čistička vzduchu Hoover HPP70CAH011 funguje na princípe multisenzorového systému, ktorý kontroluje kvalitu vzduchu vo vnútornom priestore v reálnom čase. Zároveň každú sekundu stráži úroveň znečisťujúcich látok, polietavého prachu (PM 10 a PM 2,5), plynov (VOC) a oxidu uhoľnatého. Všetko prebieha pomocou špeciálnych senzorov, ktoré monitorujú nepretržite teplotu a relatívnu vlhkosť vo vašej domácnosti. Kontrola prítomnosti plynov (prchavých organických zlúčenín), ktoré môžu pochádzať z čistiacich prostriedkov, rozpúšťadiel, kozmetiky a nábytku prebieha každých 20 sekúnd. V prípade, že hladina CO prekročí limit, budete okamžite informovaní pomocou akustického signálu a zároveň tiež cez mobilnú aplikáciu, ktorú si stačí nainštalovať do vášho inteligentného zariadenia.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v1 Hoover HHP70CAH011

Zdravšia a čistejšia domácnosť

Vzduch vo vašom dome môže byť 2 až 5-krát viac znečistený ako vonkajšie ovzdušie. Ako znečistenie môžeme brať napríklad chlpy domácich maznáčikov, prach, pele a ďalšie alergény, ultrajemné častice, baktérie, plyny (VOC), formaldehyd, čistiace prostriedky, dezodoranty a výpary z varenia. Všetky tieto vplyvy majú na svedomí zlú kvalitu vzduchu, ktorá je škodlivá ako pre životné prostredie, tak hlavne pre naše zdravie. Preto by sme sa mali usilovať o zlepšenie kvality vzduchu, hlavne ak v domácnosti žijú malé deti alebo osoby trpiace respiračnými chorobami. Čistička vzduchu Hoover HPP70CAH011 redukuje množstvo malých častíc vo vzduchu a pomôže udržať váš domov zdravý a bezpečný pre vašu rodinu.

Trojitá filtrácia, prúdenie čistého vzduchu a LED indikátor

Unikátny TRIFILTER sa pýši tromi vrstvami, ktoré majú svoju špecifickú funkciu. Vďaka tomu vám poskytne účinnú ochranu pred všetkými znečisťujúcimi látkami vo vašej domácnosti.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Účinná trojitá filtrácia H-Trifilter vrátane HEPA 13

Čistička Hoover HHP70CAH011 je vybavená trojitou filtráciou H-Trifilter vrátane HEPA 13, ktorá odstráni až 99,97 % častíc až do veľkosti 0,1 mikrónu. Na vonkajšej strane sa nachádza vyberateľný a umývateľný filter, ktorý zachytáva tie najväčšie častice, ako sú napríklad ľudské vlasy, zvieracie chlpy či väčší polietavý prach vo vzduchu. Uprostred nájdete HEPA filter H13, ktorý odstraňuje aj tie najjemnejšie častice, ako sú prachové častice PM 10 a PM 2,5, roztoče, plesne, baktérie a vonkajšie znečistenie a pele. Poslednou vrstvou filtrácie je aktívny uhlíkový filter, ktorý odstraňuje všetky nebezpečné plyny – dopravné znečistenie, zvyškové výpary z varenia, sprejov a tiež cigariet.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Prúdenie čistého vzduchu 360° Air Flow všetkými smermi

Valcovitý tvar čističky Hoover HPP70CAH011 umožňuje prúdenie vzduchu všetkými smermi. Postaviť si ju môžete napríklad doprostred v miestnosti a užívať si krásne svieži a čistý vzduch. Vzduch, ktorý odchádza z čističky prúdi smerom k stropu a pozdĺž celej miestnosti. Dostane sa tak do každého kúta. Miestnosť vo veľkosti 20 m2 dokáže vyčistiť len za 10 minút.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2 v 1 Hoover HHP70CAH011

Skontrolujte si kvalitu vzduchu pomocou LED indikátora

Čistička Hoover HPP70CAH011 je vybavená LED ukazovateľom kvality vzduchu, ktorý kontroluje stav ovzdušia v miestnosti. Všetko si môžete ihneď skontrolovať pomocou 4 farieb, ktoré sa zobrazia na LED indikátore. Ihneď tak budete vedieť, aká je prítomnosť znečisťujúcich látok. Aktuálny stav možno skontrolovať aj v aplikácii.

Ovládanie čističky pomocou aplikácie alebo dotykového displeja

Ovládajte čističku Hoover HHP70CAH011 pohodlne cez aplikáciu vo svojom telefóne alebo pomocou prehľadného dotykového displeja priamo na hornej strane čističky.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1  Hoover HHP70CAH011

Ovládanie čističky pomocou WiFi a aplikácie hOn

Príjemným benefitom čističky vzduchu Hoover HPP70CAH011 je možnosť prepojenia cez WiFi a bezplatnú aplikáciu hOn, ktorú si jednoducho stiahnete do vášho inteligentného zariadenia. Aplikácia je plne kompatibilná s Amazon Alexa a Google Home. Prepojením cez aplikáciu získate veľa užitočných informácií a rád, ako ľahšie a efektívnejšie prístroj ovládať. V aplikácii nájdete okrem iného aj dáta o kvalite vzduchu vnútri vašej domácnosti aj vonku (založené na 3-dňovej predpovedi) v reálnom čase. Následne vás upozorní na akékoľvek znečistenie a postráži úroveň vlhkosti vzduchu, teplotu, množstvo častíc PM2,5, PM10 a VOC. Cez mobilnú aplikáciu môžete prístroj jednoducho ovládať a nastaviť si ďalšie užitočné funkcie, ako napríklad funkciu zvlhčovača či aróma difuzéra. Aplikácia vás upozorní na nutnosť údržby čističky vzduchu alebo pri detekcii prekročenia limitu oxidu uhoľnatého v miestnosti.

Vypnuté
Čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1  Hoover HHP70CAH011

Prehľadný dotykový displej

Súčasťou čističky vzduchu Hoover HPP70CAH011 je prehľadný dotykový displej, pomocou ktorého si môžete nastaviť všetko potrebné a zvoliť príslušný režim. Režim Pre alergikov je ideálny pre tých, ktorí trpia na rôzne alergie či majú respiračné problémy. Všetko si pohodlne nastavíte podľa vašich preferencií na svojom osobnom profile. Ak však neviete, ktorý režim zvoliť, odporúčame Automatický režim, ktorý je najefektívnejšou a najekologickejšou voľbou. Čistička bude spustená len v prípade, keď je potrebné. Hoover HPP70CAH011 poskytne aj Nočný režim, ktorý využijete v noci. Čistička bude aj naďalej robiť svoju prácu, ale nebude vás rušiť. V prípade akútnej potreby možno využiť aj režim maximálneho výkonu na rýchle vyčistenie.

Dizajnové ocenenie

Prestížne dizajnové ocenenie Red Dot Award 2021

Čistička vzduchu Hoover HHP70CAH011 je držiteľom prestížneho ocenenia Red Dot Award 2021, kde sa zaradila medzi víťazov kategórie Produktový dizajn 2021. Tejto celosvetovej súťaže sa ročne zúčastňujú tisícky produktov a víťazi sú vyberaní medzinárodnou odbornou porotou. Práve minimalistický, ale zároveň vysoko funkčný dizajn čističky vzduchu Hoover HHP70CAH011 navrhnutý dizajnérskym tímom z Talianska, v súťaži zabodoval.

Vypnuté
Reddot award product design Hoover HHP70CAH011

Certifikácia

British Allergy Foundation

Čistička vzduchu Hoover HHP70CAH011 disponuje certifikáciou British Allergy Foundation. Toto označenie garantuje zastavenie množenia alergénov v domácnosti. Výrobky s touto známkou kvality sú odporúčané aj pre alergikov a pomáhajú znižovať množstvo ultrajemných častíc a peľov vo vzduchu.

Vypnuté
Certifikácia Hoover HHP70CAH011

Osobný profil

Nastavte si svoj vlastný osobný profil

Potom, čo si stiahnete do vášho inteligentného zariadenia bezplatnú aplikáciu hOn, môžete si vytvoriť svoj vlastný osobný profil. V profile nastavíte najbežnejšie alergény, na ktoré ste citliví. Čistička HOOVER bude následne strážiť tieto alergény a prispôsobí tomu svoje fungovanie. Výsledkom bude čisté a svieže prostredie. Aplikácia vás bude informovať o vonkajšom znečistení.

Vypnuté
Osobný profil Hoover HHP70CAH011

Aróma difuzér

Aróma difuzér a esenciálne oleje H-Essence

Nielenže vďaka čističke HOOVER budete mať čistú a zdravú domácnosť, ale môžete si ešte vyberať akú vôňu chcete, aby váš domov voňal. Čistička je vybavená aróma difuzérom, pre ktorý môžete vyberať z niekoľkých vôní H-ESSENCE. Fľaštička esenciálneho oleja je súčasťou balenia. Intenzitu vône nastavíte buď priamo na displeji čističky alebo v mobilnej aplikácii hOn.

Vypnuté
Aróma difuzér Hoover HHP70CAH011

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Ocenenie za dizajn
Red Dot Design Award Hotovo!
Príkon
42 W Hotovo!
Vzduchový výkon
330 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
110 m2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn
Red Dot Design Award Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu, Zvlhčovač vzduchu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Hĺbka
31,7 cm Hotovo!
Výška
74,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jakou má životnost filtr - resp. po kolika hodinách používání se má měnit?

dobrý deň chcem sa opýtať či je to iba čistička alebo aj zvlhcovac s nastavením %zvlhcovania ? ma to auto režim a nočný režim zvlhcovania ? jedna sa mi tu o tichý chod ďakujem

Dobrý den, potřebuji poradit s tím, že čistička stále hlásí problém "clean water tank", navzdory tomu, že je vše řádně vyčištěno a znovu naplněno čistou destilovanou vodou. (A nepomůže ani restart čističky...) Prosím poraďte, zda jste se s tím také setkali a jak jste to řešili. Děkuji.

Dobrý den, prosím Vás, aplikace v mobilu hOn chce pro spalování s čističkou Zadat sériový kód výrobku. Nemohu jej ale na přístroji a ani v žádném přiloženém dokumentu v balení nalézt. Bez zadání SN přístroje mě aplikace nepustí dal. Děkuji za radu, kde číslo SN na přístroji najdu.

Dobrý den, zakoupila jsem si čističku vzduchu, ale nejsem schopna ji spárovat. Dočetla jsem se v diskuzi u šedé varianty, že by to měl být problém aktualizace přístroje. Jak ho mám ale aktualizovat, když ho nepřipojím? Wifi se mi načte, načte se mi bluetooth, vše se napáruje, po marném snažení se mi ukáže i vše OK, ale najednou vyskočí okno a bohužel se nepodařilo výrobek přidat. Lze to nějak řešit? Předpokládám, že čistička funguje přes aplikaci ještě lépe než bez ní. Děkuji Urbánková

Diskusia a poradňa k Hoover HHP70CAH011
Príslušenstvo pre Hoover HHP70CAH011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HHP70CAH011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover HHP70CAH011.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií