AlzaBoxy Q1 PET

HOOVER HN5D 84 W

Zobraziť katalóg
HOOVER HN5D 84 W + 11 rokov záruka na kompresor po registrácii
Americká chladnička výška 190 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 293 l, objem mrazničky 136 l, hlučnosť 39 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 6, displej a nofrost, výška 190 cm, šírka 83 cm, hĺbka 66 cm, hmotnosť 112 kg,
Kód:  HOOVCH004 Produktové číslo:  34003270 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER HN5D 84 W

Päťdverová chladnička HOOVER HN5D 84 W je ideálne vybavená dvoma dvierkami na otváranie chladničky, dvoma dvierkami na otváranie mraziaceho priestoru a špeciálnou prostrednou zásuvkou (tj. piate dvierka) s flexibilne zameniteľnou teplotou: možno ju použiť ako chladničku, mrazničku alebo soft mrazenie pri -7 °C. Vďaka úprave bieleho skla sa americká chladnička hodí do moderných a elegantných kuchýň. Chladnička je ideálnym moderným doplnkom, ktorý doladí vašu kuchyňu a stane sa nepostrádateľným pomocníkom pri skladovaní rozličných potravín. HOOVER HN5D 84 W zaručí najlepší výkon vďaka použitiu kvalitných materiálov a moderných technológií.

Elegantná chladnička plná inteligentných funkcií a technológií

Americká chladnička HOOVER HN5D 84 W zaručí nielen dobré uchovanie potravín, ale aj nízku energetickú náročnosť a to vďaka energetickej účinnosti A++. K celkovej úspore napomáha aj použité SKY LED osvetlenie, ktoré je úsporné a nezahrieva vnútorný priestor chladničky. Na prednej strane chladničky sa nachádza elektronický Full Touch displej, slúžiaci na ľahké nastavenie teploty alebo zapnutie funkcií. Technológia No Frost Pulse za vás zase vyrieši neobľúbené odmrazovanie, ktoré pri tomto modelu už nikdy nebudete musieť vykonávať. V chladiacej časti sa nachádzajú 3 sklenené police, 6 priehradiek vo dverách a 2 priehradky slúžiace na uchovanie ovocia a zeleniny. Mraziaca časť je vybavená celkom 6 plastovými transparentnými zásuvkami, ktoré vám zaistia perfektné uchovanie a prehľadnosť mrazených potravín.

Kľúčové vlastnosti chladničky HOOVER HN5D 84 W

  • Spotrebič patrí do energetickej triedy A++
  • Chladnička disponuje čistým objemom 429 l
  • Invertorový kompresor zaistí tichý a úsporný chod
  • Vnútorné osvetlenie pomocou SKY LED nezahrieva útroby americkej chladničky
  • Prostredná flexibilná zásuvka s teleskopickým výsuvom
  • Beznámrazová technológia No Frost Pulse
  • Ovládanie pomocou Full Touch displeja

Flexibilná samostatná zásvuka

V americkej chladničke HOOVER HN5D 84 W sa nachádza špeciálna flexibilná zásuvka s objemom 29 litrov, ktorú môžete využiť podľa svojho uváženia, a to hlavne vďaka možnosti nastavenia teploty podľa potreby. Teplotu je možné nastaviť v rozmedzí od -20 °C do + 5 °C.

Zásuvka má 4 funkcie:

  • +4 až + 5 °C – využitie zásuvky ako chladničky s možnosťou skladovania potravín a jedál pripravených na týždennú spotrebu
  • 0 až + 3 °C na skladovanie čerstvých surových rýb, mäsa a syrov
  • -7 °C mierne mrazenie na uloženie pokrmov určených na skorú konzumáciu
  • -18 ° C/-20 °C – štandardná mraznička alebo ako funkcia rýchleho mrazenia (-20 °C)

Dostatok priestoru pre všetky potraviny

Americká chladnička HOOVER HN5D 84 W disponuje celkovou čistou kapacitou 429 l, vďaka čomu bez problémov pojme všetky potraviny. Určite oceníte aj kvalitné a elegantné materiály, ktoré boli na výrobu použité. Čistý biely dizajn zapadne do akéhokoľvek interiéru a poslúži nielen ako ideálne miesto na uloženie potravín, ale aj ako estetický prvok.

HOOVER HN5D 84 W

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Úsporná prevádzka

Vďaka použitým prvkom a technológiám sa radí americká chladnička HOOVER HN5D 84 W do úspornej energetickej triedy A++.

HOOVER HN5D 84 W

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


SKY LED osvetlenie

Chladnička je vybavená veľmi úsporným SKY LED osvetlením, ktoré oproti bežnému osvetleniu nijako nezahrieva vnútorný priestor chladničky HOOVER HN5D 84 W.

HOOVER HN5D 84 W

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Invertorový kompresor

Chladnička HOOVER HN5D 84 W v sebe ukrýva kvalitný, tichý a úsporný invertorový kompresor. Hlučnosť chladničky tak je iba 39 dB, takže vás nebude nijako rušiť.

HOOVER HN5D 84 W

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Zásuvka Flex Zone

Táto špeciálna zásuvka s celkovým objemom 29 l disponuje flexibilným nastavením teploty v nej, a to v rozmedzí od -20 °C do + 5 °C.

HOOVER HN5D 84 W

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Jednoduché ovládanie

Na vonkajšej prednej časti chladničky HOOVER HN5D 84 W sa nachádza štvorcový dotykový displej. Ľahko tak nastavíte potrebnú teplotu chladničky alebo aktivujete alebo vypnete jednu z funkcií.

HOOVER HN5D 84 W

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


No Frost Pulse

Tento chladiaci systém sa postará o automatické odmrazovanie chladiacej aj mraziacej časti chladničky HOOVER HN5D 84 W. V americkej chladničke sa nachádza dostatok otvorov, ktoré rovnomerne distribuujú vzduch do každej časti chladničky.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
429 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
190 cm Hotovo!
Šírka
83 cm Hotovo!
Hĺbka
66 cm Hotovo!

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
3ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
6ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
429 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
12 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Biela Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
190 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
112 kg Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
202,5 cm Hotovo!
Šírka balenia
91 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
74,4 cm Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lednička HOOVER HN5D 84W má značné rozměry a hmotnost. Lze si sjednat i službu dopravy na místo a mj. i odvoz staré? Za jakou cenu? (Brno - 2.NP)

tovar nefunguje co mam robit?

Dobrý den, je objem té páté zásuvky započítán do objemu lednice nebo mrazáku? Zajímá mě, který ten objem lze tedy zvětšit/zmenšit. Děkuji.

Diskusia a poradňa k HOOVER HN5D 84 W
Príslušenstvo pre HOOVER HN5D 84 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HN5D 84 W.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií