AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hoover HOT7174WI WIFI

Zobraziť katalóg
Hoover HOT7174WI WIFI
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H), objem 70 l, vybavená grilom, ventilátorom, so závesnými roštami, príkon 2100 W, časovač a vnútorné osvetlenie, 1 plech a 1 rošt v balení, parné čistenie rúry, energetická trieda A
Kód:  CNDYvstr3 Produktové číslo:  33701815 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hoover HOT7174WI WIFI

Vstavaná rúra sa stala neodmysliteľnou súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá sa usiluje o dokonalosť a kvalitu v príprave jedál. Vstavaná rúra s grilom Hoover HOT7174WI WIFI je moderné a praktické riešenie na prípravu jedál v kuchyni, ktoré zároveň ponúka efektivitu a hospodárnosť. Rúra s klasickým dizajnom sa hodí do každého interiéru a dodáva kuchyni nielen moderný, ale aj elegantný vzhľad. Na prípravu vašich obľúbených jedál je nachystaný vnútorný objem rúry vo veľkosti 70 l. Jej príkon dosahuje 2100 W. Vstavaná elektrická rúra HOOVER patrí do energetickej triedy A.

Zásadné vlastnosti vstavanej rúry Hoover HOT7174WI WIFI

  • Vstavaná rúra HOOVER vyniká svojou funkčnosťou, a tiež sa svojím klasickým štýlom dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru
  • Celkový objem dosahuje 70 l
  • Jej príkon sa rovná 2100 W
  • Vstavaná rúra HOOVER spadá do energetickej triedy A
  • Závesné rošty uľahčujú vedenie plechov
  • Čistenie rúry: parné
  • Pripravte svoje chuťové bunky na dokonale grilované pokrmy
  • Na rýchlu a jednoduchú prípravu jedál stačí zapnúť ventilátor pre lepšiu cirkuláciu horúceho vzduchu

Príprava jedla sa vám vždy vydarí

Vstavaná rúra Hoover HOT7174WI WIFI urobí pečenie vďaka svojim vlastnostiam príjemnou záležitosťou. Disponuje závesnými roštmi na vedenie plechov. Na zaistenie dokonalej čistoty rúry slúži program čistenia, pri ktorom sa dovnútra vloží nádoba s vodou. Z nej vytvorená para uvoľňuje usadené nečistoty a mastnotu. Tie potom jednoducho zotriete vlhkou handričkou.

Vstavaná rúra HOOVER disponuje širokým spektrom funkcií

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra Hoover HOT7174WI WIFI vám vždy poskytne vhodný program na dokonalú prípravu vašich jedál. Táto rúra s grilom vám umožní pripravovať aj náročnejšie jedlá.

Jednoduchá príprava jedál a perfektné stolovanie s Hoover HOT7174WI WIFI

Vstavaná rúra HOOVER umožní rýchlejšiu prípravu jedál a dokonalé stolovanie. Pritom disponuje ventilátorom, ktorý sa stará o to, aby horúci vzduch dôkladne prúdil, vďaka čomu bude jedlo rovnomerne prepečené v oveľa kratšom čase.

Hoover HOT7174WI WIFI – jej výbava vám urobí radosť

Vstavaná rúra HOOVER vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. Svetlo vnútri rúry vám poskytne jasný obraz pri pečení vašich obľúbených pokrmov. Ak chcete nastaviť presný čas, počas ktorého sa budú potraviny pripravovať, stačí spustiť časovač. V balení nájdete 1 plech a 1 rošt.

Údaje uvádzané na energetickom štítku rúr a sporákov:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model vstavanej rúry
  • Piktogram v ľavej hornej časti udáva, či ide o spotrebič plynový alebo elektrický
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • Litre: objem priestoru na pečenie (pre štvorčlennú a väčšiu rodinu je vhodná rúra s objemom 70 l a viac)
  • kWh/cycle: spotreba energie na cyklus pri klasickom ohreve/pri ohreve s ventilátorom

__________________________________________________________________

Za prípustné odchýlky od uvedených hodnôt pre rúry sú v rámci hmotnosti, objemu a spotreby energie (plynu) na jeden cyklus považované hodnoty o 5 % vyššie ako je uvedené na štítku. Maximálna hlučnosť musí byť rovnaká alebo nižšia.

Programy:

gril a ventilátor

Farba:

biela

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 56,7 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover HOT7174WI WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hoover HOT7174WI WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover HOT7174WI WIFI.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií