Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER HOZ3150IN

Zobraziť katalóg
HOOVER HOZ3150IN + 5 rokov záruka po registrácii
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H), objem 68 l, vybavená grilom, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 2100 W, detská poistka, dotykové ovládanie, ochladzovací systém a tlmené zatváranie dvierok, energetická trieda A+, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  HOOTR009 Produktové číslo:  33702170 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER HOZ3150IN

Exkluzívny dizajn a inovatívne funkcie

Vstavaná rúra Hoover HOZ3150IN ponúka inovatívne technológie a širokú škálu funkcií, s ktorými zvládnete pripraviť obľúbené pokrmy s maximálnou jednoduchosťou. Vďaka modernému dizajnu v nerezovom vyhotovení perfektne zapadne do každej kuchyne. Rúra spadá do úspornej energetickej triedy A+, teda bude šetrná aj k vašej peňaženke.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Hoover HOZ3150IN

  • Veľký vnútorný objem 68 l
  • 7 programov na pečenie
  • Tlmené dovieranie dvierok Soft Close
  • Dotykové ovládanie s otočnými voličmi
  • Elektronická minútka s odloženým štartom pečenia
  • Chef panel – otvory v zadnej stene na rovnomernú distribúciu tepla
  • Tangenciálne ochladzovanie rúry a dvierok
  • Halogénové osvetlenie
  • Teleskopické vysúvanie
  • 2 plechy a 1 rošt na pečenie

Veľký vnútorný priestor rúry Hoover HOZ3150IN

Rúra Hoover HOZ3150IN disponuje veľkým vnútornými objemom 68 litrov a vďaka funkcii Chef Panel zaistí rovnomernú distribúciu tepla v celom priestore rúry vrátane možnosti pečenia na viacerých úrovniach naraz. Na maximálny komfort je k dispozícii praktické teleskopické vysúvanie, ktoré zaistí bezpečnú manipuláciu s plechmi počas a po skončení pečenia.


Rovnomerná distribúcia tepla v rúre HOZ3150IN

Hoover vybavil rúru HOZ3150IN exkluzívnym ventilačným systémom, ktorý cirkuluje vzduch cez 100 otvorov na bokoch rúry, čím zaručuje rovnomerné pečenie a zároveň redukuje stratu vlhkosti. Vďaka tomu budú pokrmy vždy dokonale prepečené a šťavnaté. K dispozícii je 7 programov na pečenie vrátane grilu, pravého horúceho vzduchu, špeciálneho programu Pizza či funkcia rozmrazovania.


Rúra Hoover HOZ3150IN s maximálne bezpečnou prevádzkou

Na maximálne bezpečnú prevádzku je rúra Hoover HOZ3150IN vybavená detskou poistkou, ktorá uzamkne ovládanie a zamedzí tak nechcenému zapnutiu spotrebiča či zmene nastavenia. Aby nedošlo k poraneniu, je rúra vybavená dvoma bezpečnostnými izolačnými sklami a tangenciálnym ochladzovaním vnútorného priestoru vrátane dvierok.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
68 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER HOZ3150IN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HOZ3150IN/E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií