Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOOVER HW4 37AMBS/1-S

Zobraziť katalóg
HOOVER HW4 37AMBS/1-S + 20 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 80 hodnotení
Práčka - s predným plnením, energetická trieda A, kapacita práčky 7 kg, váž. spotreba energie 45 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 41 l, parný program, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej a ovládanie mobilom, 1300 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 60 × 85 × 46 cm (Š×V×H)
Kód:  HOOVPR026 Produktové číslo:  31010300 Stránky výrobcu

HOOVER HW4 37AMBS/1-S

Haier
Candy
Hoover
Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením
Vypnuté

Práčka s predným plnením

HOOVER HW4 37AMBS/1-S

Práčka s predným plnením HOOVER HW4 37AMBS/1-S vám zaistí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Práčka je vybavená výkonným bezuhlíkovým motorom ECO-POWER INVERTER MOTOR a 9 ošetrujúcimi cyklami, ktoré sa šetrne a účinne postarajú o vašu bielizeň. Všetko môžete pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn alebo pomocou prehľadného dotykového displeja. Práčka patrí do energetickej triedy A. Náplň práčky je 7 kg a ponúka 16 programov, pričom mobilná aplikácia vám pomôževybrať ten najvhodnejší cyklus. Práčka s predným plnením HOOVER HW4 37AMBS/1-S je tak skvelý pomocník do každej domácnosti.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Kľúčové vlastnosti práčky bielizne HOOVER HW4 37AMBS/1-S

Eco Power Inverter motor

Konektivita WiFi + Bluetooth

9 ošetrujúcich cyklov

Kg Mode Plus

Aplikácia hOn

Nočné pranie

Hlasoví asistenti Alexa a Google Asssistant

Digitálny displej v češtine aj slovenčine

Perfektný výkon práčky HOOVER HW4 37AMBS/1-S

Automatická práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S je skvelý pomocník do každej domácnosti. Vďaka bezuhlíkovému motoru sa šetrne, ale účinne postará o vašu bielizeň. Navyše môžete práčku ovládať pomocou aplikácie hOn.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

HOOVER HW4 37AMBS/1-S ponúka vysoký výkon a perfektnú účinnosť

Nová séria práčok Hoover H-WASH 500 disponuje výkonným a odolným BPM ECO-POWER INVERTER MOTOROM. Bezuhlíkový motor pracuje s permanentnými magnetmi a znižuje vibrácie. Motor je dokonca 4-krát odolnejší, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť práčky HOOVER HW4 37AMBS/1-S. Motor zároveň pracuje veľmi ticho, takže je práčka vhodná aj do obývacích izieb spojených s kuchyňou.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Pohodlné pripojenie k WiFi

Ovládanie spredu plnenej práčky HOOVER HW4 37AMBS/1-S nebolo nikdy jednoduchšie. Môžete ju pohodlne ovládať pomocou inteligentnej aplikácie hOn, ktorá je ľahko dostupná pre Android aj iOS. Pomocou aplikácie je možné veľmi ľahko skontrolovať stav práčky HOOVER HW4 37AMBS/1-S aj napriek tomu, že sa nachádzate v práci. Zistiť môžete taktiež všetky potrebné údaje o spotrebe či údržbe. Nechýba tiež možnosť nastavenia, ktoré vám odporučí prací prostriedok pre vašu náplň a mnoho ďalších tipov.

Práčka plnená spredu HOOVER HW4 37AMBS/1-S s ošetrujúcim cyklami

Pokiaľ si neviete rady s praním, vyskúšajte automaticky program, ktorý na základe vloženej bielizne sám prispôsobí pranie.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Prehľadný digitálny displej

Aby ste mali úplný prehľad o všetkých programoch a funkciách, je spredu plnená práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S vybavená prehľadným dotykovým displejom, ktorý je v češtine či slovenčine. Ovládanie je intuitívne a zvládne ho naozaj každý. 6-miestny textový displej vám ponúka možnosť zvoliť program a funkcie, ktoré budú vyhovovať vašim odevom.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Aplikácia vám pomôže vybrať ten najvhodnejší cyklus

Skvelou novinkou práčky s predným plnením HOOVER HW4 37AMBS/1-S je možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou, ktorá vám navrhne ten najlepší program pre vaše odevy. Jednoducho stačí vyfotiť váš odev a naskenovať štítok, ktorý je vždy prišitý na vnútornej strane odevu. Výhodou je, že potom môžete štítok odstrihnúť, takže vás nebude nepríjemne škrabať. Všetky potrebné informácie o vašom odeve tak budete mať zaznamenané v aplikácii. Kedykoľvek sa teda môžete pozrieť na koľko stupňov sa má dané oblečenie prať. Aplikácia hOn vám pomôže vybrať ten najvhodnejší program a vďaka tomu budete mať vždy krásne hebkú bielizeň.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Práčka šetrí spotrebu vody a energie

Práčka s predným plnením HOOVER HW4 37AMBS/1-S sa dokáže prispôsobiť množstvu náplne tak, aby zaistila čo najlepšie výsledky. Vďaka tomu zvýši až o 60 % svoju účinnosť a šetrí spotrebu vody a energií. Vaša bielizeň bude jemná a krásne čistá.

Komfortné používanie práčky plnenej spredu HOOVER HW4 37AMBS/1-S

Komfortné používanie práčky plnenej spredu HOOVER HW4 37AMBS/1-S je základ! Vhod vám príde aj parná funkcia a možnosť komunikácie práčky pomocou hlasových asistentov.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

HOOVER HW4 37AMBS/1-S môže využiť parné funkcie pre hygienicky čistú bielizeň

Práčka spredu plnená HOOVER HW4 37AMBS/1-S disponuje parou, ktorá dokáže odstrániť zápach a zároveň dezinfikovať vašu bielizeň. Parná funkcia rozptýli paru vnútri bubna a uvoľní vlákna. Vďaka tomu pomáha odstrániť všetky nečistoty a škvrny, ktoré sa na bielizni nachádzajú. Bielizeň sa následne lepšie žehlí.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Hlasoví asistenti pre jednoduchú komunikáciu s práčkou HOOVER

Okrem aplikácie môžete práčku HOOVER HW4 37AMBS/1-S ovládať aj prostredníctvom hlasových asistentov pre inteligentnú domácnosť ako je Amazon Alexa a Google Assistant. Ovládanie je dostupné v angličtine, taliančine, francúzštine, španielčine, nemčine a ruštine.

Nočný režim

Nočný režim so zníženou hladinou hluku

Práčka s predným plnením HOOVER HW4 37AMBS/1-S vám ponúka aj nočné pranie, vďaka ktorému môžete využiť lacnejšiu elektrinu. Nočné pranie automaticky nastaví plynulejšie a tichšie pohyby bubna a výrazne zníži hladinu hluku. Odteraz nebude problém prať aj v noci bez toho, aby vás práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S niečím rušila.

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

Prehľadný displej

HOOVER ponúka 9 ošetrujúcich pracích cyklov

Práčka spredu plnená HOOVER HW4 37AMBS/1-S je vybavená 9 ošetrujúcimi pracími cyklami, ktoré sa perfektne postarajú o vašu bielizeň. Auto Care prací cyklus automaticky prispôsobí priebeh prania kapacite a typológii zaťaženia s maximálnou starostlivosťou a s dokonalými výsledkami už pri 30 °C. To všetko vďaka perfektnému zmiešaniu vody a detergentu. Na rýchle pranie s vysokou úrovňou starostlivosti určite využijete prací cyklus All in one. (59 min pri 40 °C). Už žiadne zbytočné plytvanie energiami. Cyklus rýchlej starostlivosti vám ponúkne rýchle a efektné pranie za 14, 30 alebo 44 minút na 30 °C). Pokiaľ potrebujete šetrnú starostlivosť pre vaše jemné odevy a vlnu, vyskúšajte prací cyklus jemnej starostlivosti, ktorý perie na 20 °C). O hĺbkové čistenie sa postará Antialergénna starostlivosť (79 min na 60 °C). Jemné osvieženie s dotykom pary dosiahnete pomocou cyklu Starostlivosť pri osviežení (39 min na 30 °C). O vaše športové oblečenie sa postará Fitness starostlivosť (29 min na 40 ° C).

Vypnuté
Práčka HOOVER HW4 37AMBS/1-S s predným plnením

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 300 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
60 kg Hotovo!
Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
Google, Amazon Alexa Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 kg Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
Google, Amazon Alexa Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
45 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
7 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
41 l Hotovo!
Doba trvania (pranie)
208 min (3,47 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 300 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
46 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky do 7 kg bielizne
» Všetky smart úzke práčky
» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke parné práčky
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřebovala bych zjistit délku vypouštěcí hadice a poté kde je na zadní straně uchycena - zda při pohledu zezadu je vlevo dole či vpravo dole. Velice děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se k této pračce dá zakoupit delší přívodní hadice a jestli má pračka ochranu proti úniku vody a jestli má čistící program. Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, nelze mi propojit pračka s aplikací - aplikace pračku nenajde. Aplikace má dost negativní recenze tak potřebuji zjistit, jestli je chyba aplikaci a nebo pračkou. Potřeboval bych prosím od někoho, kdo pračku má odpověď na tyto tři informace. 1)když je pračka v režimu párování ať už pomocí Wifi nebo BL, ukazuje se pračka v zařízeních nějak na mobilu? myšleno vidím v seznamu připojení na mobilu, že pračka vysílá signál BL nebo wifi? v mém případě není vidět žádný kontakt z pračky nikdy ani před ani po párování? 2)předpokládám, že pračka jde spojit s aplikací ještě dřív, než se začne poprvé prát, tedy jen po zapnutí do elektřiny? 3)aplikace nezobrazí při párování domácí wifi - což by za mě asi mělo ale nikde jsem tento moment nedohledal - a musí se vyplňovat ručně - je to správně? když do aplikace zadám jakoukoliv nesmyslnou wifi i heslo aplikace stejně začne vyhledávat pračku Děkuji

Dobrý den, prosím lze u teto pracky pouzivat tekute praci prostredky nebo pouze sypke ? Dekuji.

Dobrý den, LCD začal celý blikat "1s ON", "1s OFF", a také Wi-Fi připojení nefungovalo úplně standardně. V návodu jsem nikde nic takového nenašel, ale vzhledem k pravidelnosti blikání bych to viděl na software. Zkusil jsem uživatelskou údržbu vyčištění filtru, program na čištění bubnu a diagnostický program z aplikace. Vše proběhlo OK. Po asi dvou hodinách blikání přestalo. Zajímalo by mě, co by to mělo signalizovat. Děkuji za reakci. D.

Dobrý den, tuto pračku jsme zakoupili v prosinci 23 a jsme s ní maximálně spokojení. Nicméně se začala projevovat závada, kdy při větším naplnění se ozývá na začátku odstřeďování pískající zvuk. Tento zvuk se neobjevuje pokaždé... Chci se tedy zeptat, jak mám nyní podstupovat... Děkuji

Dobrý den,nejde mi nastavit český jazyk.po stisknutí tlačítek D a E se objeví english,ale pak nevím, jak dál. Při zmáčknutí start/pauza se nic neděje. Prosím přesný popis. děkuji

U pracky Hoover HW4 37ABMS 1-S po prvnim prani ECO mi ke konci prani vyskocila chyba E20. Restart nepomohl.Pracka nejde. Co s tim muzu delat?

HW4 37AMBS/1-S Chci si koupit tuto pračku, ale řeším napojení vypouštěcí hadice k sifonu pod umyvadlo. Jak vypadá, resp. jak je široký konec hadice v místě připojení k sifonu? Výrobce na štítku uvádí, že hadice má být napojena na trubku, která má minimální průměr 4cm. To musim koupit nový sifon s širokým koncem min. 4cm? Ale takový v obchodě neměli. Lze napojit pračku na sifon klasickým způsobem, jako jsme měli napojenou starou pračku Whirpool? Děkuji Helena

Dobrý den, jen by mě zajímalo,zda je možné vypouštěcí hadici napojit přímo do sifonu u umyvadla. A délka napouštěcí hadice je prosím kolik?

123...
Diskusia a poradňa k HOOVER HW4 37AMBS/1-S
Príslušenstvo pre HOOVER HW4 37AMBS/1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HW4 37AMBS/1-S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER HW4 37AMBS/1-S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií