AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HOOVER HWC 154 EELW

Zobraziť katalóg
HOOVER HWC 154 EELW + 5 rokov záruka po registrácii
Vínotéka , energetická trieda A, počet fliaš: 41, spôsob chladenia: kompresor, počet zón: 1, počet políc: 8, čierna farba, objem 121 l, 85×49×53,5 cm (V׊×H)
Kód:  HOOVIN002 Produktové číslo:  34002650 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER HWC 154 EELW

Hľadáte do svojej domácnosti skvelo vyzerajúcu vinotéku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW je skvelou voľbou, pretože ponúkne perfektné podmienky na skladovanie vína. Teplotu a funkcie nastavíte vďaka digitálnemu displeju ľahko a rýchlo. Víno potom už len stačí vložiť do správnej polohy a o všetko ostatné sa vinotéka HOOVER HWC 154 EELW postará. Spotrebič poskytuje jednu chladiacu zónu s teplotou od 7 – 18 °C a umožní vám uskladniť až 41 fliaš vína. Dvierka sú vyrobené z kvalitného skla s anti-UV filtrom. Antivibračný systém zaistí tichý chod a bezpečné uloženie vína. Vnútri vinotéky sa nachádza 6 + 2 bambusových políc, ktoré pôsobia veľmi elegantne. Vďaka energetickej triede A má vinotéka HOOVER úspornú prevádzku.


Kľúčové vlastnosti vinotéky HOOVER HWC 154 EELW

  • Elegantné čierne vyhotovenie s prehľadným dotykovým displejom
  • Vinotéka poskytne priestor na uskladnenie 41 fliaš vína
  • Jedna chladiaca zóna s nastaviteľnou teplotou v rozmedzí 7 – 18 °C
  • Vnútri vinotéky sa nachádza 6 + 2 bambusových políc
  • Praktické a úsporné LED osvetlenie
  • Spadá do energetickej triedy A
  • Na výber máte 4 programy chladenia pre biele, červené, šumivé víno a Wifi nastavenia
  • Korok by mal byť stále ponorený
  • Možnosť ovládania cez aplikáciu Wizard
  • Vďaka funkcii Invertory Coach máte zoznam vína pod kontrolou
  • Veľmi tichý chod vinotéky HOOVER HWC 154 EELW
  • Vybavená kompresorom s antivibračným systémom
  • Hladina zvuku nepresiahne 39 dB (A)
  • Anti-UV filter na perfektné uchovanie vín

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW s prehľadným digitálnym displejom

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW vás poteší prehľadným digitálnym displejom, vďaka ktorému budete mať všetko pod úplnou kontrolou. Tajomstvo skladovania vín tkvie v udržaní stálej teploty. Požadovanú teplotu si jednoducho a rýchlo nastavíte na digitálnom displeji vinotéky HOOVER. 

Perfektné podmienky na skladovanie vína

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW vám ponúkne jednu chladiacu zónu s nastaviteľnou teplotou v rozmedzí 7 – 18 °C. Vy si tak sami zvolíte ideálnu teplotu pre konkrétny druh vína. Na výber budete mať 4 programy chladenia: pre biele, červené, šumivé víno a Wifi nastavenia. Vďaka praktickým polohovateľným nožičkám veľmi jednoducho vinotéku HOOVER presuniete kamkoľvek budete potrebovať a vyrovnáte prípadné nerovnosti. Dôležité je tiež správne skladovanie vína. Korok by mal byť stále ponorený, aby sa zabránilo jeho vysychaniu a maximálne zabránilo prístupu kyslíka.

Chladnička na víno HOOVER HWC 154 EELW je ideálna na domáce skladovanie vína

Pre víno je ideálna vínna pivnica, kde dosahuje teplota približne 11 °C a vlhkosť sa drží na 65 % úrovni. Pochopiteľne nie každý máme možnosť mať vínnu pivnicu, ale našťastie je tu chladnička na víno HOOVER HWC 154 EELW, ktorá sa o víno postará v pohodlí vášho domova. 



Možnosť ovládania cez aplikáciu Wizard

Vinotéku HOOVER HWC 154 EELW možno ovládať pomocou funkcie One Fi a mobilnej aplikácie Wizard, ktorá prepojí váš smartfón priamo s vinotékou. Ovládajte vinotéku HOOVER odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Zásoba vína pod kontrolou

Inteligentná aplikácia Wizard vám umožní vďaka funkcii Invertory Coach udržiavať zoznam vín pod kontrolou. Nestane sa vám teda, že by ste nemali návšteve čo ponúknuť. 

Veľmi tichý chod vinotéky HOOVER HWC 154 EELW

Príjemným benefitom vinotéky HOOVER HWC 154 EELW je jej veľmi tichý chod. Vinotéka využíva kompresor s antivibračným systémom a hladina hluku tak nepresiahne 39 dB (A).

Skvelé tipy, rady a triky na skladovanie vína

Aplikácia Wizard vám poskytne hŕbu rád, tipov a trikov, ktoré vám odporučia samotní someliéri. V aplikácii nájdete tiež odporúčania na ideálnu kombináciu vína s pokrmami, či správne servírovanie a mnoho ďalšieho.


Elegantné bambusové police 

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW je vybavená bambusovými policami, ktoré pôsobia veľmi elegantne a zároveň sú bezpečné na uskladnenie vašich obľúbených fliaš vína.

Energeticky úsporná vinotéka HOOVER HWC 154 EELW

Vinotéka HOOVER HWC 154 EELW patrí do energetickej triedy A. 

Anti-UV filter na perfektné uchovanie vín

Dvierka vinotéky HOOVER HWC 154 EELW sú vyrobené z kvalitného bezpečnostného skla. Sklo pôsobí veľmi elegantne a umožní vám predviesť vašu zbierku vín. Do dverí vinotéky bol zabudovaný anti-UV filter, ktorý zase vína spoľahlivo ochráni pred ultrafialovým svetlom.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
49 cm Hotovo!
Hĺbka
53,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
28 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
49 cm Hotovo!
Hĺbka
53,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
28 kg Hotovo!

Typ

Spôsob chladenia
Kompresor Hotovo!
Počet zón
1 × Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet políc
8 Hotovo!
Materiál políc
Drevo Hotovo!
Vnútorný objem
121 l Hotovo!

Funkcie

Vybavenie
Displej, LED osvetlenie Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
» Všetky domáce vinotéky, vstavané vinotéky
» Tento spotrebič je určený výhradne na uchovávanie vína.
» Všetky malé vinotéky
» Všetky domáce vinotéky
» Všetky voľne stojace vinotéky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý Den, funguje aplikace swizard i pro iphone?Lze stáhnout na aplle store? Děkuji

Dobrý den, dostali jsme vinoteku darem. Po zapojeni docela hodně hučí, máme ji v obýváku a ruší nás při spánku. Je to normální? V recenzi se píše ze je ticha a spadá do energetické třídy A. na obou bocích je velmi teplá, ze by si člověk i spálil ruce. Chci se ujistit, ze je to normální nebo se jedna o vadný kus?

Diskusia a poradňa k HOOVER HWC 154 EELW
Príslušenstvo pre HOOVER HWC 154 EELW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER HWC 154 EELW.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií