Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01

Zobraziť katalóg
HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01
2,7 3 hodnotení
Ručný vysávač ručný, suché vysávanie, napätie 15,6 V, prevádzka bez dobíjania 20 min, umývateľný Hepa H10 filter, štrbinová hubica, integrovaná malá kefka na prach, rotačná kefa pre zvieraciu srsť, hlučnosť 77 dB
Kód:  CANVY0083 Produktové číslo:  39300202 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01

Ak hľadáte praktického pomocníka do domácnosti, ktorý uľahčí každodenný život, potom stavte na ručný vysávač na suché vysávanie značky Hoover. Model Jazz Dry SM156DPN4 01 si vás získa elegantným dizajnom v rubínovo bielej farbe, s ktorým sa stane estetickým doplnkom každej miestnosti. Tu ho môžete pomocou priloženého držiaku umiestniť priamo na stenu. Ponúka však oveľa viac. Vyniká celým radom vychytávok, vďaka ktorým si ho iste zamilujete. Medzi ne patrí napríklad pomerne nízka hlučnosť a prehľadný LED displej vybavený indikátorom nabitia batérie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ručné
  • Suché vysávanie
  • Prevádzka bez dobíjania až 20 min
  • Praktický umývateľný Hepa H10 filter
  • Štrbinová hubica
  • Malá integrovaná kefka na prach
  • Rotačná kefa pre zvieraciu srsť
  • Hlučnosť iba 77 dB

Všetko na funkčnú a komfortnú prevádzku

Batériu na prvýkrát dobijete za 24 hodín, potom už len za 16 hodín. Ďalšie prednosti tkvejú v pogumovaných kolieskach na ľahkú a šetrnú manipuláciu a predmotorový umývateľný filtra Hepa H10. Široké príslušenstvo zahŕňa štrbinovú hubicu, integrovanú malú kefku pre prach a špeciálny nadstavec Power noozle pre zvieracie chlpy. Samozrejmosťou je pevná a odolná dobíjacia základňa.

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
16 h Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
16,1 cm Hotovo!
Výška
44,6 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po měsíci používání se mi nedovírá víčko vysavače, tzn.Musím jednou rukou držet celý vysavač a druhou vysávat. Protože je to chyba konstrukce vysavače (příliš malá vůle bezpečnostního kolíčku), mám právo na vrácení peněz?

Diskusia a poradňa k HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01
Príslušenstvo pre HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Jazz Dry SM156DPN4 01.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií