Siguro kuchyňský robot

HOOVER Jive SJ36DWV6 011

Zobraziť katalóg
HOOVER Jive SJ36DWV6 011
2,9 8 hodnotení
Ručný vysávač na zbieranie nečistôt, doba chodu 10 min, čas nabíjania 16 h, typ batérie Ni-Mh, hepa filter a umývateľný filter, nabíjacia stanica a štrbinová hubica, výška 41.5 cm, šírka 10.3 cm, hĺbka 14.2 cm, farba biela a fialová
Kód:  CANVY0122 Produktové číslo:  39300223 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Jive SJ36DWV6 011

Využite možnosť akumulátorového vysávača Hoover Jive SJ36DWV6 011 a urobte poriadok všade tam, kde vás napadne. Už žiadne obťažujúce káble a teda obmedzenie pri vysávaní. Či už sa vám vysypala múka alebo cukor, môžete na plný výkon vysávať všetko, čo vám príde pod ruku celých desať minút. Tento bezvreckový ručný vysávač je určený na suché vysávanie a vďaka pohodlnému a zároveň univerzálnemu použitiu už ho nebudete chcieť dať z ruky. Veľký a ťažký vysávač tak môžete pri malých nehodách v domácnosti nechať na svojom mieste.

Kľúčové vlastnosti Vysávača Hoover Jive SJ36DWV6 011

  • Bezvreckový ručný vysávač
  • Suché vysávanie
  • 3 dobíjacie NiMh batérie s celkovým napätím 3,6 V
  • Nízka hlučnosť (77 dB)
  • Nádoba pre nečistoty objem 0,3 litra
  • LED kontrola stavu dobíjania a vybitia
  • Integrované príslušenstvo (kefka, štrbinová hubica)

Dlhá výdrž batérií

Tri kvalitné dobíjacie NiMh batérie sa starajú o udržanie plného výkonu až do okamihu tesne pred vybitím. Následné dobitie z vybitého stavu prebieha v čase, keď je vysávač odložený do nabíjacej základne. Nabíjací stojanček je možné namontovať aj na stenu a vďaka ergonomickej rukoväti sa pohodlne dostanete všade. O stave batérie vás prehľadne informuje indikátor nabitia batérií. Na uľahčenie práce je vo výbave prachová kefka a štrbinová hubica, ktorou sa dostanete do každej priehradky a do každej zásuvky. Používateľov určite poteší, že počas upratovania nebudete zbytočne rušení, vďaka nízkej hodnote hluku dosahujúceho 77 dB. Navyše modrá a strieborná farebná kombinácia podčiarkuje celkový moderný dizajn produktu. Na pohodlnú prácu prispieva ergonomický tvar vysávača a hmotnosť 0,9 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,3 cm Hotovo!
Výška
41,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,69 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den v obrazkach mate ruzne typy a to je zavadejici a to ne jen zde

Dobrý den, v textu a na obrázku je uvedeno, že přístroj resp. dobíjecí stanici lze namontovat na zeď. Objednala jsem si výrobek, ale žádná dobíjecí stanice tam není, jen dobíjecí kabel do zásuvky???

Dobrý den, zakoupila jsem si tento vysavač, uvádíte, že doba nabíjení je 0,27 hodiny na stránkách výrobce u tohoto typu je uvedeno 16 hodin. Asi byste měli upravit parametry, ať neklamete zákazníky.

Dobry den, v popise tohto vyrobku je, ze doprava zadarmo. Ako to nastavim tak, aby sa mi pri platbe nezobrazovala cena prepravy? Dakujem Slezak

Diskusia a poradňa k HOOVER Jive SJ36DWV6 011
Príslušenstvo pre HOOVER Jive SJ36DWV6 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SJ36DWV6/1 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hoover Jive SJ36DWV6 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Jive SJ36DWV6 011.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií