AP+ nový vizuál Aplikace

Hoover KS50PET 011

Zobraziť katalóg
Hoover KS50PET 011 + 5 rokov záruka na motor po registrácii
Bezvreckový vysávač príkon 550 W, hlučnosť 78 dB, umývateľný filter a EPA filter, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 7.5 m, na zvieracie chlpy a na zbieranie nečistôt, hubica na srsť, parketová hubica a štrbinová hubica, materiál trubice kov, šírka 29.2 cm, výška 32.3 cm, hĺbka 42.4 cm, farba červená
Kód:  HOOKS011 Produktové číslo:  39001564 Stránky výrobcu

Hoover KS50PET 011

Upratovanie ešte nikdy nebol taký jednoduchý ako s týmto moderným vysávačom od spoločnosti Hoover. Bezvreckový vysávač HOOVER KS50PET 011 prekvapí mimoriadnymi schopnosťami sania prachu, vynikajúcim výkonom a minimálnou údržbou. Vysávač je vybavený multicyklónovou technológiou Airvolution, vďaka ktorej dokonale vysaje parkety, dlažbu aj koberce. Vysávač je navyše energeticky úsporný bez toho, aby došlo k zníženiu jeho sacieho výkonu. Je vybavený veľkou nádobou na prach s objemom 1,8 l, ktorá umožňuje zhromažďovať viac nečistôt, takže ju nemusíte každú chvíľu vyprázdňovať. Systém One Touch navyše uľahčí vysypanie obsahu nádoby stlačením jedného tlačidla. Filter sa ľahko vyčistí. Stačí ho umyť pod teplou vodou a do vysávača ho vrátiť keď bude suchý. 

Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Hoover KS50PET 011

  • Multicyklónová technológia Airvolution
  • Energetická trieda A+
  • Nádoba na prach s objemom 1,8 l
  • Systém One Touch pre ľahké vysypanie nádoby na prach
  • Ľahko čistiteľný filter
  • Teleskopická trubica
  • Bohaté príslušenstvo bezvreckového vysávača Hoover KS50PET011
  • Akčný rádius 7,5 m
  • Hlučnosť 78 db

Komfortné vysávanie

Používateľský komfort zvyšuje teleskopická tyč, ktorú v priebehu chvíľky nastavíte na dĺžku zodpovedajúcu vašej postave. Bezvrecková technológia a účinná filtrácia zabezpečujú počas upratovania výborné hygienické podmienky a preto bude vhodná aj do rodín s domácimi miláčikmi. Ku komfortu pri upratovaní prispeje jedno spodné koliesko otočné o 360° a parkovacia pozícia pre trubicu. Akčný rádius s rozlohou 7,5 metra sa postará o jednoduchú manipuláciu a voľnosť pohybu.

Príslušenstvo:
Hubica All Floors Premium
Hubica Carpet Optimax
Hubica Parquet
Nadstavec Mini Turbo Pet
Nadstavec 2 v 1 – štrbinová hubica a kefa na prach

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
550 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,2 cm Hotovo!
Výška
32,3 cm Hotovo!
Hĺbka
42,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hoover KS50PET 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER KS50PET 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger KS50PET 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger KS50PET 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hoover KS50PET 011.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií