Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER LY71 LY11011

Zobraziť katalóg
HOOVER LY71 LY11011
Tyčový vysávač tyčový, príkon 700W, EPA 10 filter, hlučnosť 79dB, kapacita nádoby 1.2l, hubica na podlahy, koberce a parkety
Kód:  CANVY0067 Produktové číslo:  39400202 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER LY71 LY11011

V domácnosti, či už sa jedná o byt či dom, je potrebné neustále udržiavať poriadok. Nebaví vás tráviť veľa času upratovaním? Potom potrebujete praktický bezáčkový tyčový vysávač Lyra od spoločnosti Hoover. Jeho maximálny príkon je 700 W a radí sa do neúspornější energetickej triedy A. Iste oceníte systém ľahkého otvárania a vysypávanie nečistôt. Vďaka nízkej hlučnosti 79 dB s ním pri upratovaní nebudete rušiť ostatných členov rodiny. Doprajte si s týmto moderným vysávačom bez vrecka Hoover ten najlepší komfort pri upratovaní.

kľúčové vlastnosti

  • fixné výkon
  • výstupný mikrofilter
  • technológia multicyklonu
  • systém ľahkého otvárania
  • objem cyklónovej kazety 1,2 l
  • umývateľný vstupný filter EPA 10

Multicyklónový systém - Technológia Airvolution

Bezvreckový tyčový vysávač Hoover dokáže vďaka technológii Airvolution oddeliť až 97% nečistôt. Jedná se o nejpokročilejší technologii, která kontrolovaně urychluje proud vzduchu. Kvalitný vstupný penový filter, filter EPA 10 a výstupný mikrofilter sa starajú a zadržanie všetkých mikroskopických nebezpečných častíc a do okolia vypúšťajú len čistý vzduch. Filter sa ľahko vyčistí. Stačí ho umyť teplou vodou a následne ju do vysávača vrátiť až bude suchý.

Skladnosť a bohaté príslušenstvo

Tyčové provedení je zárukou snadného a pohodlného používání. Vysávač má nádobu na prach s objemom 1,2 ls veľmi jednoduchým systémom otvárania. Pracovný rádius dosahuje 7,5 metrov. Vysávač rovnako disponuje bohatým príslušenstvom. Ide o:

  • hubicu na koberce a podlahy All Floors Pre
  • hubicu na parkety Parquet

S touto výbavou dokážete vysát jakýkoliv povrch od všech nečistot. Určite tiež oceníte optimálne rozmery vysávača, vďaka ktorým ho ľahko uložíte na akékoľvek miesto. Do skrine, šatne alebo napríklad pod posteľ.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Hubica
Parketová Hotovo!
Typ filtra
EPA filter Hotovo!
Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
7 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
82 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER LY71 LY11011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER LY71 LY11011.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií