AD homeoffice PET

HOOVER Pure power PU71 PU01011

Zobraziť katalóg
HOOVER Pure power PU71 PU01011
4,0 1 hodnotení
Vreckový vysávač 750W, 89dB, kapacita papierového vrecka 4.2l, vhodný na koberce aj s vysokým vlasom, dlhá štrbinová hubica, prachová kefa, nástavec na nábytok
Kód:  CANVY0102 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  39100389 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER Pure power PU71 PU01011

V domácnosti, či už sa jedná o byt či dom, je potrebné neustále udržiavať poriadok. Nebaví vás tráviť veľa času upratovaním? Potom potrebujete stojatý vysávač, ktorý vám nezaberie veľa miesta. Radí sa do úspornej energetickej triedy A, a tak sa nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu. Nielen že vám uľahčí prácu, ale stane sa aj šikovným pomocníkom. S vysávačom od spoločnosti Hoover sa vám podarí rýchlo a zároveň hygienicky upratať celú domácnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • ľahko ovládateľný
  • extrémne ľahký
  • veľká kapacita vrecka
  • dlhá pracovná hadica 4,5 m

Hygienické a pohodlné upratovanie

V tomto prípade sa jedná o kategóriu vreckových vysávačov, takže sa prach a nečistoty zachytávajú v papierovom sáčku. Jeho kapacita je 4,2 litra, takže pojme naozaj značné množstvo prachu a nečistôt. Po jeho naplnení ho jednoducho z vysávača vyberiete a vložíte do neho nový. Vysávač sa tiež veľmi ľahko prispôsobí upratovaniu pod nábytkom. Stačí dva jednoduché pohyby a položíte ho úplne na podlahu.

Vysoký výkon a bohaté príslušenstvo

Silný motor poskytuje vysávaču Pure Power vysoký výkon. Ďalšou jeho výhodou je jeho nízka hlučnosť 89 dB. Nemusíte sa tak báť, že budete vysávaním rušiť ostatných členov domácnosti. Vďaka prívodnej šnúre s dĺžkou 6 metrov a pracovnému rádiu 10,6 metrov môžete pohodlne vysávať aj väčšie miestnosti. Zvládne povysávať nielen hladké povrchy, ale aj koberce, a to dokonca aj tie s vysokým vlasom. O to sa postará výškovo nastaviteľná rotačná kefa. Ďalšie príslušenstvo, ktoré je s vysávačom dodávané, je:

  • prachová kefa
  • nástavec na nábytok
  • dlhá štrbinová hubica
 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
4,5 m Hotovo!
Akčný rádius
10,6 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!
Dĺžka kábla
4,5 m Hotovo!
Akčný rádius
10,6 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
89 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
20,5 cm Hotovo!
Výška
99,5 cm Hotovo!
Hĺbka
34,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych upozornit na tento vysavač. Opravdu nepovedený produkt, velmi špatné uchycení sáčku, fouká všude kolem. A absolutně nejhorší je servis, zamítnou naprosto vše. Nikdy více

Dobrý den, má tento vysavač poháněn rotační kartáč elektricky, nebo vzduchem? Díky

Dobry den, rada bych zakoupila tento vysavac. Prosim o info, jake sacky k nemu muzu zakoupit. Dekuji H. Bericova

Diskusia a poradňa k HOOVER Pure power PU71 PU01011
Príslušenstvo pre HOOVER Pure power PU71 PU01011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Pure power PU71 PU01011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Pure power PU71 PU01011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Pure power PU71 PU01011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Pure power PU71 PU01011.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií