PET alzaplus segmenty sda v2

HOOVER SJ36DWV6/1 011

Zobraziť katalóg
HOOVER SJ36DWV6/1 011
5 1 hodnotení
Ručný vysávač – použitia suché aj mokré, doba prevádzky 10min, batéria NiMH AA, systém separácie prachu, predmotorový textilný filter, nastavenie výkonu posuvným systémom, dobíjacia základňa, držiak na stenu, príslušenstvo integrované na tele, štrbinová hubica 1 integrovaná + 1 stierka, farba: biela so zelenou
Kód:  CANVR410 Životnosť 6 mesiacov Produktové číslo:  39300226 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER SJ36DWV6/1 011

Zháňate ručný vysávač na mokré i suché vysávanie? Vyskúšajte vysávač značky HOOVER. Tento model na mokré i suché vysávanie má navyše stierku, pomocou ktorej môžete čistiť akékoľvek povrchy. Vysávač HOOVER má bezvreckovú prevádzku a umývateľný mikrofilter. Dokáže vysávať až po dobu 12 minút. Možno ho pripevniť na stenu pomocou držiaka, alebo môže tiež samostatne stáť bez opory. Príslušenstvo je integrované na tele pre jednoduché používanie.

Kľúčové vlastnosti ručného vysávača HOOVER SJ36DWV6/1 011

  • Ručný vysávač HOOVER zvládne suché i mokré vysávanie
  • Vďaka stierke môžete vysávať akékoľvek povrchy
  • Umývateľný mikrofilter
  • Vydrží vysávať 12 minút
  • Vysávač HOOVER dokáže samostatne stáť alebo ho možno pripevniť na stenu
  • Má integrované štrbinové hubice

HOOVER má variabilné možnosti umiestnenia

Ručný vysávač HOOVER s označením Jive má integrovanú štrbinovú hubicu, vďaka ktorej môže samostatne stáť bez akejkoľvek opory. Súčasťou balenia je aj držiak na stenu a tak si môžete sami vybrať, aký variant vám najlepšie vyhovuje.

Integrované príslušenstvo pre jednoduché používanie

Príslušenstvo, ako napríklad hubica, sú dômyselne integrované priamo na tele vysávača pre ich jednoduchosť používania. Tiež tým zabraňuje opakovanému problému so strateným príslušenstvom. Vysávač HOOVER má dve integrované štrbinové hubice pre čistenie aj tých najhoršie dostupných miest.

Objem nádoby na vodu:
0,1 l


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,4 cm Hotovo!
Výška
41,7 cm Hotovo!
Hĺbka
11,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,79 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER SJ36DWV6/1 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SJ48WWE6/1 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER SJ36DWV6 / 1 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER SJ36DWV6 / 1 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER SJ36DWV6 / 1 011.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií