Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

HOOVER SSW 1700

Zobraziť katalóg
HOOVER SSW 1700
5 3 hodnotení
Parný mop – 1700W, nádoba 0.7l, potrebný čas na pripravenie pary 30s, doba použitia pary cca 25 min, hubica s rotačnou kefou
Kód:  CANPM003 Produktové číslo:  39600097 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER SSW 1700

Nový pomocník do domácnosti s označením Hoover SSW 1700 W predstavuje praktický parný mop, s ktorým bude upratovanie hračka. Pri použití mopu SteamJet nie sú potrebné žiadne chemikálie či iné čistiace prostriedky. Vystačíte si s obyčajnou vodou z vodovodu a textilnou podložkou, ktorú je možné prať. Ide o výkonné a účinné čistenie pomocou horúcej pary. Výrobok šetrí nielen váš drahocenný čas, ale tiež peniaze a v neposlednom rade aj životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon: 1 700 W
  • Príprava pary: 30 sekúnd
  • Objem zásobníka na vodu: 0,7 litra
  • Dĺžka prívodného kábla: 7 metrov
  • Súčasťou balenia sú dve textilné podložky
  • Hmotnosť: 2,7 kg

Silná para

Pomocou pary odstránite až 99,9 % baktérií z vášho obydlia. Parný mop je navyše vhodný pre alergikov, pretože odstraňuje roztoče aj alergény.

Na tvrdé podlahy

Parný mop SteamJet je vhodné používať najmä na tvrdé povrchy, akými sú mramor, parkety, linoleum, vďaka špeciálnemu adaptéru aj na koberce. A že je to na dlho? Nenechajte sa oklamať, para je pripravená na čistenie už za 30 sekúnd a jej použiteľnosť je asi 25 minút.

Súčasťou balenia je veľký odnímateľný zásobník na vodu, z ktorého sa vytvára para, a dve textilné prateľné podložky.

2 funkcie v 1

  • Funkcia zametania pomocou rotačnej kefy - je vhodná na upratovanie menších nečistôt pred upratovaním parou
  • Funkcia parného čistenia - vhodná na čistenie tvrdých povrchov a kobercov
 

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcela by som sa spytat. C.obj 169 493 505 neboli tam dve. Latkove mopy iba jeden dorucite mi dalsi

dobrý den, je součástí i adaptér na koberec? případně zda ho lze u vás dokoupit a kolik stojí. děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa tým môže umývať aj plávajúca podlaha.

Dobrý den, chci se zeptat zda má mop i nádobku na špínu kterou odsává nebo jestli se špína pouze zachytává do utěrky? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k HOOVER SSW 1700
Príslušenstvo pre HOOVER SSW 1700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER SSW 1700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER SSW 1700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER SSW 1700. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER SSW 1700.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií