Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HOOVER TIM 2500 EÚ 011

Zobraziť katalóg
HOOVER TIM 2500 EÚ 011
Žehlička – 2500W, stály výstup pary 35g/min, parný ráz 140g/min, keramická žehliaca plocha, samočistenie, rozmery VxŠxH 13,5x12,5x29,9
Kód:  xxCANZE001 Produktové číslo:  39600188 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOOVER TIM 2500 EÚ 011

Žehlička HOOVER vám zabezpečí pohodlné žehlenie, ktoré vám pôjde nielen pekne od ruky, ale bude vás aj baviť. Jej hlavnou prednosťou je keramická plocha, vďaka ktorej dochádza ku zmäkčeniu látky a odstráneniu záhybov oveľa ľahšie a rýchlejšie. Žehlička produkuje 35 g pary za minútu, pri režime Turbo dokonca 140 g za minútu. Disponuje mnohými užitočnými funkciami, medzi ktoré patrí aj bezpečnostné automatické vypnutie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný materiál
  • Funkcia odvápnenia a samočistenia
  • Bezpečnostné automatické vypnutie
  • Keramická plocha

Funkcie

Žehlička je vybavená automatickým vypnutím, čo maximálne zvyšuje bezpečnosť počas žehlenia. Vypne sa sama po pár sekundách vo vodorovnej polohe, alebo po pár minútach v polohe zvislej. Medzi ďalšie funkcie patrí systém odvápnenia, ktorý zabraňuje vytváraniu vodného kameňa a tým umožňuje plniť žehličku obyčajnou vodou z kohútika. Nesmieme zabúdať ani na užitočné samočistenie, vďaka ktorému veľmi ľahko vyčistíme parnú komoru a aj otvory na naparovanie. Túto funkciu odporúčame používať nad drezom.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!
Parný výkon
35 g/min Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 500 W Hotovo!
Parný výkon
35 g/min Hotovo!
Parný ráz
140 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOOVER TIM 2500 EÚ 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER TIM 2500 EU 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER TIM 2500 EU 011. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER TIM 2500 EU 011. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIM HOOVER EU 2500 011.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií