AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HOOVER WDWT 4138AHC-S

Zobraziť katalóg
HOOVER WDWT 4138AHC-S
2,3 3 hodnotení
Práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: A, účinnosť prania: A, účinnosť sušenia: A, kapacita prania: 13kg, kapacita sušenia: 8kg, spotreba energie prania a sušenia: 8,84 kWh, hlavné funkcie: parný program, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej, ovládanie mobilom a detská poistka, špeciálne technológie: Aqua stop, biela farba, 84×60×67.5 cm (V׊×H), hmotnosť 79kg
Kód:  HOOVPS002 Produktové číslo:  31007468 Stránky výrobcu

HOOVER WDWT 4138AHC-S

Americká spoločnosť Hoover prináša na náš trh veľmi zaujímavú spredu plnenú práčku a sušičku v jednom, ktorá zaujme nízkou spotrebou a množstvom zaujímavých funkcií. Ide o ideálny spotrebič do moderne zmýšľajúcej domácnosti. Svojimi parametrami patrí do úspornej kategórie A. Napriek tomu však pojme až neuveriteľných 13 kilogramov bielizne na pranie a 8 kg na sušenie.


HOOVER WDWT 4138AHC-S

Jednoduché ovládanie s funkciou One Touch

Spredu plnená práčka so sušičkou Hoover WDWT 4138AHC-S je skvelou voľbou, ak nemáte možnosť sušiť vonku alebo u vás v byte zaberá sušiak veľa miesta. Funkcia One Touch umožní bezdotykové prepojenie práčky pomocou technológie NFC, alebo WiFi s inteligentným telefónom, pre pohodlné ovládanie.


Hoover WDWT 4138AHC-S ponúka širokú škálu pracích programov

Na veľkom LCD displeji nájdete vždy to čo hľadáte, od priebehu cyklu až po informácie o nastaveniach. Široká ponuka programov poskytne vždy profesionálnu starostlivosť. Veľkou prednosťou sú parné programy, ktoré sa používajú na osvieženie jemných kusov bielizne a na odstránenie pokrčenia. Eliminujú pachy a veľa kusov oblečenia je tak za krátku dobu opäť pripravených na nosenie. Bielizeň sa navyše oveľa ľahšie žehlí. Pripravené sú aj programy Bavlna, Syntetika a Osvieženie.

HOOVER WDWT 4138AHC-S

HOOVER WDWT 4138AHC-S

Pokojne perte bielizeň, aj keď nie ste práve doma

Motor s priamym pohonom, ktorý túto práčku poháňa, je veľmi tichý, spoľahlivý a veľmi úsporný. Veríme, že budete s práčkou Hoover spokojní tak, ako milióny zákazníkov na celom svete. Samozrejmosťou je ochrana proti pretečeniu a nadmernému peneniu. Nechýbajú ani inteligentné funkcie ako je odložený štart, detská poistka, ukazovateľ zostatkového času prania, alebo ukazovateľ ukončenia cyklu. Odložený štart vám umožní pranie i sušenie pohodlne naplánovať dopredu. Vďaka veľmi prijateľnej hladine hluku sa môžete venovať aj ďalším činnostiam v miestnosti a z bezpečnostného hľadiska nechýba ochrana proti pretečeniu.


Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou Hoover WDWT 4138AHC-S

  • Invertorový motor
  • Moderné technológie (WiFi, funkcia NFC)
  • All In One – patentovaný systém rozpúšťania pracieho prášku vo vode
  • 16 základných programov + 40 programov One Fi Extra
  • Prehľadný dotykový LCD displej
  • Bezpečnostné prvky (zámka dverí, ochrana proti nadmernému peneniu a pretečeniu)
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
79 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
79 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
67,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
84 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky parné práčky so sušičkou
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Není uvedena spotřeba vody. A spotřeba uvedená v kW je za kolik pracích cyklů?

Dobry den. Je normalni, ze po siseni je veskery prach, co suseni sebere, nalepen na testici gume a dvirkach spotrebice? Spotrebic nema zadny sberny filtr prachu? Pradlo je sice suche, ale take obalene cuckami prachu, co sebralo suseni, cela tesnici guma je doslova chlupata od prachu,takze pred vyjmutim pradla ji musim vysat vysavacem a ocistit mokrym hadrem, abych si neobalila pradlo a i pote musim kazdy kus pradla vyklepat od prachu a vlasu.

Dobrý den Chci se zeptat zda je normální u téhle pračky že ji nastavím že má prat 2 hodiny a ona pere 4,5 hodiny dokážete mi poradit kde dělám chybu? Díky za radu

Diskusia a poradňa k HOOVER WDWT 4138AHC-S
Príslušenstvo pre HOOVER WDWT 4138AHC-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER WDWT 4138AHC-S.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií