AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 14 súprav riadu, A++/A/A, hlučnosť 41 dB, 8 programov, odložený štart (1 - 24 hod.), ukazovateľ nedostatku soli a leštidla, AquaStop, 82 x 59,6 x 57 cm
Kód:  FAM2440n Produktové číslo:  LLD8M121XEU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU

Inteligentná umývačka Hotpoint-Ariston s čelným panelom ponúka kapacitu 14 súprav riadu, s ktorými si poradí vďaka 8 umývacím programom. Svojimi senzormi dokáže automaticky nájsť nečistoty na vašom riade, ktoré následne šetrne a úsporne odstráni v energetickej triede A++. Ak nezaplníte celú umývačku, môžete využiť program rýchleho umývania, ktorý ušetrí čas a zároveň zníži spotrebu vody. Riad môžete umývať aj cez noc s nočným režimom s veľmi tichým BLAC motorom. S inteligentnou funkciou odloženého štartu komfortne naplánujete umývací proces na ktorúkoľvek hodinu. Medzi užitočné funkcie patrí aj zónové umývanie či možnosť nastavenia extra sušenia.

Odkladací priestor je dômyselne riešený a umožňuje vysokú mieru variability. Nastaviteľný horný kôš so systémom Lift up Basic umožní lepšie uskladniť veľké taniere aj väčšie množstvo riadu. V dolnom koši sú umiestnené ZigZag držiaky a čiastočne sklopné držiaky tanierov. Umývačka sa ľahko ovláda pomocou dotykových tlačidiel. Prehľad o programoch a fázach cyklu získate vďaka digitálnemu displeju. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli a leštidla.

Umývačka vyniká technológiou Aquastop, ktorá sa skladá z bezpečnostného ventilu, špeciálneho plavákového spínača a dvojplášťovej prívodnej hadice. Akonáhle sa spustí umývací program, bezpečnostný ventil sa automaticky otvára. Pokiaľ zo spotrebiča vyteká voda, prívod do umývačky sa uzavrie a vy sa nemusíte obávať nechceného pretečenia.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, má myčka krátký program cca 30 min vč. sušení? díky

Dobrý den, jste schopni myčku na nádobí i zapojit? Jde o výměnu vestavěné myčky a odvoz staré. (Myčka Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU)

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston LLD 8M121 X EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON LLD 8M121 X EU.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií