HOTPOINT-ARISTON LSP 720 X

Zobraziť katalóg
HOTPOINT-ARISTON LSP 720 X
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 10 súprav riadu, A/A/A, hlučnosť 49dB, 7 programov, ukazovateľ nedostatku soli, AquaStop, nerez panel, 82x44.5x57cm
Kód:  FAM2440k Produktové číslo:  LSP720X

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOTPOINT-ARISTON LSP 720 X

Úzka automatická umývačka s panelom Hotpoint-Ariston sa šírkou 44,5 cm ponúka kapacitu 10 súprav riadu, S ktorými poradia vďaka 7 umývacím programom. Šetrne zbaví všetkých nečistôt as energeticky úspornú triedou A. Ak nenaplníme celú umývačku, môžete využiť šikovný program rýchleho umývania, ktorý trvá len 35 minút a zároveň zníži spotrebu vody. O fáze cyklu vás bude informovať ukazovateľ a LED kontrolky.

Vnútorný priestor je riešený dômyselne a umožňuje vysokú mieru flexibility. Nastaviteľný horný kôš so systémom Standard umožní lepšie uskladniť veľké taniere aj väčšie množstvo riadu. V dolnom koši sa nachádza fixné držiaky tanierov. Spotrebič je tiež vybavený indikátorom nedostatku soli. Umývačka sa ľahko ovláda pomocou čelného panelu.

Umývačka vyniká technológiou Aquastop, Ktorá sa skladá z bezpečnostného ventilu, špeciálneho plavákového spínača a dvojplášťové prívodnej hadice. Akonáhle sa spustí umývací program, bezpečnostný ventil sa automaticky otvára. Pokiaľ zo spotrebiča vyteká voda, prívod do umývačky sa uzavrie a vy sa nemusíte obávať nechceného pretečeniu.

vestavny spotrebice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOTPOINT-ARISTON LSP 720 X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON LSP 720 X.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií