Samsung Galaxy AI

Hotwav R6

Zobraziť katalóg
Hotwav R6
Tablet – displej 10,1" HD 1280 × 800 IPS, MediaTek MT6771 2 GHz, RAM 8 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 16 Mpx (f/2), predný fotoaparát 16 Mpx (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, odolný podľa IP68 a IP69K, USB-C, 18W rýchle nabíjanie, batéria 15600 mAh, Android 12
Kód:  THTW002ax Produktové číslo:  THTW002ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotwav R6

Tablet Hotwav R6 Pro bude vaším verným parťákom, s ktorým je možné s ľahkosťou zvládnuť niekoľko činností. Dovolí vám sledovať dianie na internete, nahrávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať praktické aplikácie alebo hrať hry. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý poslúži na pracovné a študijné účely. Zamilujú si ho taktiež fanúšikovia hier či milovníci filmov. Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor MediaTek MT6771. Kapacita operačnej pamäte je 8 GB. Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 15600 mAh. Iste vás zaujme svojou konektorovou výbavou USB-C. Ponúkaný tablet je vybavený vodoodolnou úpravou, a tak vás nehody spojené s vodou neprekvapia a nevyvedú z miery. Jeho ochrana je označená stupňom krytia IP68 a IP69K.

Hlavné prednosti tabletu Hotwav R6

  • Nechajte sa unášať audiovizuálnym obsahom tabletu Hotwav
  • O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB
  • Tablet disponuje 10,1" displejom
  • Výhodou je konektorová výbava USB-C
  • Konštrukcia je vodoodolná
  • Jeho ochrana je certifikovaná stupňom krytia IP68 a IP69K
  • Tablet bol vybavený bezpečnostným sklom Gorilla Glass
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 16 Mpx
  • Tabletu Hotwav zaisťuje energiu batéria, ktorá má kapacitu 15600 mAh
  • Udrží sa v chode dobu dlhšiu ako sedem hodín
  • Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či náročnej grafickej aplikácie je v tablete grafický čip Mali-G72 MP3
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zariadi NFC, WiFi, Bluetooth a GPS
  • Do tabletu je možné zasunúť hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu
  • Prezeranie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a mnoho ďalšieho vám ponúknu rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
  • Tablet je kompatibilný s funkciou OTG

Na displej tabletu Hotwav sa dobre pozerá

Každý moment s tabletom Hotwav zaručí príjemné chvíle, pretože so svojím 10,1" displejom a HD 1280 × 800 rozlíšením sprostredkováva obsah vo vynikajúcej kvalite. Vzhľadom na jemnosť displeja 149 PPI si plne užijete nielen prácu, ale aj všetok vizuálny obsah. Tablet je vybavený pokročilým bezpečnostným sklom Gorilla Glass, ktoré ho chráni pred vznikom škrabancov a mechanickým poškodením.

Vytvárajte snímky kdekoľvek a kedykoľvek

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 16Mpx zadný fotoaparát a 16Mpx predný fotoaparát. S tabletom Hotwav budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 1280 × 720 (HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok je užitočná prisvetľovacia dióda. Táto funkcia je užitočná najmä pri fotení večerných či nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Na expozíciu fotografie má vplyv aj clonové číslo. Tablet Hotwav je vybavený f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Dá vám možnosť dosiahnuť plytšiu hĺbku ostrosti, čo uľahčuje zaostrenie na objekt a rozostrenie pozadia. Budete potešení dostatočným rozlíšením fotografií 720p (HD) 30fps.

Batéria tabletu vás nezradí

Tabletu Hotwav zaisťuje energiu batéria s kapacitou 15600 mAh, ktorá zaručuje výdrž dlhšiu ako sedem hodín. Je vybavený drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či náročné grafické aplikácie je v tablete grafický čip Mali-G72 MP3, ktorý je vybavený dostatočným výkonom na spracovanie požadovaného multimediálneho obsahu.

Tablet Hotwav vám ponúkne dostatok pamäte

Primárne funkcie a operácie tabletu Hotwav zabezpečuje operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je povestný svojou otvorenosťou a širokým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu ponúka kapacitu 8 GB, ktorá je schopná pracovať s 3D hrami a virtuálnou realitou. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu príde nedostatočná, môžete ju zväčšiť prostredníctvom pamäťovej karty typu MicroSD do maximálnej veľkosti 1024 GB.

Tablet Hotwav umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom má na starosti NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby zariadením v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. S funkciou WiFi na svojom tablete môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Bluetooth technológia vám umožní prepojiť tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a umožní zdieľanie dát bez potreby drôtového spojenia. Systém GPS (Global Positioning System) používa satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Tablet je vďaka tejto technológii schopný zisťovať presnú geografickú polohu, čo sa hodí pre navigáciu, mapovanie, zaznamenávanie trasy, hľadanie blízkych miest a mnoho ďalších aplikácií. Do tabletu zasuniete hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám sprístupnia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými nenastane žiadny problém pri sťahovaní veľkých súborov, streamovaní alebo vybavovaní videohovorov s blízkymi.

Dobre premyslené funkcie

Prežite život naplno s tabletom Hotwav. Tablet je kompatibilný s funkciou OTG, čo umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Bonusom je užitočný senzor, konkrétne pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor a g-senzor, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Funkcia digitálneho kompasu je užitočným nástrojom na lepšiu orientáciu v meste alebo na cestách. Vybavenie tabletu zahŕňa gyroskop, ktorý deteguje polohu zariadenia a prispôsobí orientáciu obrazovky na pohodlnejšie ovládanie. Svetelný senzor deteguje úroveň okolitého osvetlenia a automaticky reguluje jas a kontrast na displeji na pohodlnejšie používanie. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor zvládne určiť pohyb tabletu v priestore. Dokáže identifikovať, či je nehybný, hojdá sa alebo sa nachádza vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery:

168,5 × 252,5 × 15,5 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

950 g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotwav R6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotwav R6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hotwav R6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hotwav R6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hotwav R6.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií