Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

House of Marley Stir It Up Bluetooth – signature black

Zobraziť katalóg
House of Marley Stir It Up Bluetooth – signature black
5 1 hodnotení
Gramofón - vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, moderný dizajn, Bluetooth, náhon remienkom, automatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko, funkcia digitalizácie vinylov, RCA výstup, slúchadlový výstup, v balení USB kábel
Kód:  HMR0040a1 Produktové číslo:  EM-JT002-SB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

House of Marley Stir It Up Bluetooth – signature black Predaj skončil

House of Marley Stir It Up Bluetooth – signature black

Máme pripravený produkt pre skutočných milovníkov hudby a štýlu zároveň. Ak ste priaznivci Boba Marleyho a reggae, gramofón House of Marley Stir It Up Bluetooth v retro drevenom vyhotovení je presne pre vás. Užite si počúvanie hudby na maximum a nechajte sa unášať na vlnách príjemných tónov podľa vášho výberu. Tento dizajnovo veľmi vydarený gramofón v elegantnom prírodnom vyhotovení poteší nielen váš sluch, ale aj dušu a zároveň perfektne doplní akýkoľvek interiér. Doprajte si maximálny pôžitok z kvalitného a čistého zvuku.

Hlavné prednosti gramofónu House of Marley Stir It Up Bluetooth

  • Remienkový gramofón s dvoma rýchlosťami otáčok (33,3 a 45)
  • Podpora technológie Bluetooth
  • Vyrobený zo špičkových materiálov – bambus, recyklovateľná hliníková zliatina a silikón
  • Vybavený predzosilňovačom, stačí teda pripojiť vhodné reproduktory
  • USB port na digitalizáciu skladieb
  • RCA a AUX výstup
  • Unikátny dizajn gramofónu House of Marley vo vyhotovení Signature Black

Dokonalosť sama

Tento elegantný systém disponuje aj potrebnouú technikou, bez ktorej sa v dnešnej dobe nezaobídete. Dobre vybavený gramofón House of Marley vám umožní prehrávať nielen LP a SP vinyly dávno zabudnuté časom, ale aj dosky nové. Tanier gramofónu je poháňaný remienkom s možnosťou upravenia rýchlosti otáčok. Zaiste vás poteší skutočnosť, že gramofón disponuje výstupom USB na digitalizáciu skladieb.   V prednej časti nájdete praktický 3,5 mm jack konektor na pripojenie slúchadiel. A ako už napovedá názov, hlavnou novinkou tohto modelu je podpora Bluetooth bezdrôtového prepojenia, ktoré sa aktivuje párovacím tlačidlom.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna, Hnedá Hotovo!

Dodávané príslušenstvo

Dodávané príslušenstvo
USB kábel Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
420 mm Hotovo!
Hĺbka
345 mm Hotovo!
Výška
196,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,03 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli k tomuto gramofonu mohu bezdrátově připojit 2 reproduktory House of Marley Get together mini. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Včera mi přišel zcela nový gramofon Marley Stir it up a včera hrál v pořádku, dnes jsem zkoušel to stejné, ale netočí se talíř, zkoušel jsem vypojit/zapojit z adaptéru a nic, prosím o radu, děkuji.

Udané rozměry a váha jsou rozměry balení nikoli samotného gramofonu. Ten má rozměry 420x345x115mm a váží 4,03kg

Dobrý den, pokoušel jsem se ke gramofonu připojit reproduktor JBL Xtreme 2 a nešlo mi to a přitom jiný reproduktor od stejného výrobce (JBL Go 2) se mi vždy připojí. Mohli byste mi poradit čím to může být?

Dobrý den, nejde mi propojit Jbl xtreme 2 s tímto gramofonem, co s tím můžu dělat?

Dobrý den mohu gramofon připojit přes cinch se stavájícím HIFI systémem a využít pro přehrávání na Hifi systrému BT v gramofonu ? BT v Hifi systému nemám. Děkuji

Dobry den, je mozne sa na tento gramofon aj pripojit cez BT prostrednictvom telefonu a vyuzivat ho ako napr. BT reproduktor?

Dobrý den, kde seženu český návod. Nebyl součástí balení... Děkuji pk

Dobrý den, chci se zeptat, zda bude někdy v blízké době tento gramofon opět naskladněn? Děkuji RD

Dobrý den, budou na Alze k dispozici i House of Marley bluetooth reproduktory? S bluetooth reproduktory jiných značek se mi gramofon nepodařilo spárovat.

12
Diskusia a poradňa k House of Marley Stir It Up Bluetooth – signature black
Príslušenstvo pre House of Marley Stir It Up Bluetooth – signature black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si House of Marley Stir It Up Bluetooth - signature black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií