Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

HOYA 82 mm Pro 1D DMC cirkulárny

Zobraziť katalóg
HOYA 82 mm Pro 1D DMC cirkulárny
5 1 hodnotení
Polarizačný filter
Kód:  HO004h Produktové číslo:  POLC82PROD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HOYA 82 mm Pro 1D DMC cirkulárny Predaj skončil

HOYA 82 mm Pro 1D DMC cirkulárny

Cirkulárny polarizačný fotofilter HOYA zo série Pro 1 DMC prináša počas fotografovania hneď niekoľko cenných výhod, a preto by mal byť trvalou súčasťou výbavy každého amatérskeho aj profesionálneho fotografa.

Polarizačné filtre majú rôzne využitia, najčastejšie sa však používajú pre potlačenie nežiadúcich reflexií, zvýšenie farebného nasýtenia a zvýraznenie kontrastu. Polarizačný filter po aplikácii na objektív odstraňuje polarizované svetlo, ktoré najčastejšie vzniká napr. odrazom od nekovových plôch alebo rozptylom svetla, často sa teda používajú na potlačenie odrazov napr. na sklenených alebo vodných plochách, drevu a pod. Polarizačný filter je tiež možné použiť na stmavenie snímok a ovplyvnenie kontrastu modrej farby (typicky oblohy). Filter je však farebne neutrálny a nijako neovplyvňuje farebné vyváženie snímky.

Účinnosť filtra je v tomto prípade navyše zosilnená použitím viacúčelovej povrchovej úpravy DMC. Tá redukuje presvetleniu objektívu a zdvojovanie obrazu spôsobené povrchovými reflexiami. Zároveň sa tiež jedná o filtre vhodné pre každodenné používanie, teda môžu zostávať na objektíve takmer neustále, čím zároveň posilní aj jeho ochranu pred možným poškriabaním či iným poškodením.

Parametre a špecifikácia:

Typ filtra:
Polarizačný cirkulárny filter DMC

Priemer:
82 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HOYA 82 mm Pro 1D DMC cirkulárny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOYA 82mm Pro 1D DMC cirkulární. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOYA 82mm Pro 1D DMC rund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOYA 82mm Pro 1D DMC rund. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOYA 1D DMC 82 mm cirkuláris polarizáló szűrő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií