AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey

Zobraziť katalóg
HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey
5 1 hodnotení
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", materiál: nylon, hrudný popruh, vrecko na fľašu, vrecko na notebook, nastaviteľné ramenné popruhy, priedušné vystuženie chrbta a skryté vrecko na cennosti, vonkajšie rozmery (V׊×H) 46 cm ×33 cm ×15 cm, hmotnosť 0.98kg, farba sivá
Kód:  HPCP0101q8 Produktové číslo:  5WK93AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey Predaj skončil

HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Batoh na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey Screen

Nosíte so sebou často notebook a chcete ho strážiť ako oko v hlave? HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey vyniká ako model praktický na komfortné prenášanie vášho obľúbeného notebooku v bezpečnej časti s uhlopriečkou 15,6". Na prvý pohľad zaujme jeho originálny vzhľad, ruksak na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey budete z chrbta dávať dole len naozaj neradi. Nemusíte sa báť krádeží, bezpečie poskytuje na batohu na notebook tajné vrecko na doklady a cennosti.

Hlavné vychytávky batoha na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey

  • Vyšperkovaný dizajn na prenos notebooku s uhlopriečkou 15,6"
  • Vyhotovenie ruksaku na notebook je zostrojené tak, aby ste okrem notebooku mohli so sebou nosiť aj príslušenstvo a akékoľvek ďalšie nevyhnutnosti
  • Samozrejmosťou sú upraviteľné popruhy
  • Batoh na notebook HP disponuje skrytým vreckom na cennosti
  • Maximálna ochrana vecí v batohu proti dažďu či vetru
  • Voľné ruky pri prenášaní svojho PC v batohu využijete, či už sa potrebujete držať v električke, alebo tlačiť košík s nákupom
Batoh na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey Vlastnosti/technológia
Batoh na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey Bočný pohľad

Skvelá výbava ruksaku na notebook HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey

U tohto typu batoha na notebook môžete počítať s nastaviteľnými popruhmi. Možno si tak jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa svojich potrieb. Do jeho konštrukcie bolo zabudované aj vrecko na fľašu. To sa bude hodiť hlavne na dlhších cestách. Vystuženie chrbta je priedušné.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál
Nylon Hotovo!
Hmotnosť
0,98 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,98 kg Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Vrecko na cennosti Hotovo!
Popruhy
Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP 15,6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Odyssey Backpack Facets Grey 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP 15.6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP 15.6 Odyssey Sport Backpack Facets Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Odyssey Backpack Facets Grey 15.6".
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií